İlk Buluşmada Erkeklerin Ata Sporu Haline Gelen Davranışları

Bu konu üzerine çokça bence yazıldığını düşünüyor da olsam yazma gereği duydum sebebini sormayın ağlarım -_-


Konumuza gelirsek genel olarak erkeklerin tarafından anlatacağım olayı. İlk buluşmada erkeklerin yaptığı atasporu haline gelen davranışlar.


Hava atmak için ileri derece de lükse kaçmak


Çok da şey yapmamak lazım
İlk buluşma olduğu için ilk izlenimi iyi vermeli bu yüzden sigara kullanıyorsa ya parliament ya da en kötü muratti ile gidilen buluşmadan sonra yavaşça larka düşülür ve zamanla kızla beraber tütün sarmaya başlanır. İlk buluşmada kız kesinlikle elini cebine atamaz bu o erkeğe küfürden daha ağır gelir ve o semtin en lüks mekanına gidilir menüye göz bile atılmaz sadece 'Sen bize ne yap biliyon mu hacı abi?' cümlesi ile başlanıp sonu mekanın en pahalı yiyecek ve içecekleri ile biten güzel bir konuşma yapılır. İş tam hesap ödeme gelince 'Canım sen kapının önüne çık ben bir sigara içip geliyorum' deyip hemen hesabı ödeyen yakışıklı prens Sultan Süleyman edasıyla mekandan çıkar.


Abartılı yapılan ultra kibarlık


İlk Buluşmada Erkeklerin Ata Sporu Haline Gelen Davranışları
Normal hayatında adeta bir kahveci gibi takılan üç lafından ikisi küfür insanlar birden bire TDK dan plaketli vatandaş gibi oluyorlar ilk buluşmada. Gülüşleri bile değişir neredeyse dokunsan kırılacak hale gelir. Heyecanlıdır heyecanını bastırmak ve düzgün bir Türkçe ile sağlam cevaplar vermek istese de aslında çok kere pot kırar.


-Ne tarz müzikler dinlersin?


+ Azer Bülbül'den Pitbull'a kadar her şeyi dinlerim


- Hmm ok.s


Bu konuşma yaşanmış bir hikayeden alıntıdır. Ve bir de kızın kalbini çalmak için heyecanına yenik düşse de ona övgüler söylemek ister.


+ Bir ünlüye çok benzettim seni yıldızlı mıldızlı bir dizi miydi bişeydi ya neydi aklıma gelmedi


- Yaa gerçekten mi? Gerçekten ünlüye mi benzettin? Hangi ünlü ki canım?


+ Yıldız Tilbe.


Ah be ablacım adam zaten heyecanlı sen adama bir de kalkıp yüz yüze 'canım' dersen tabi pot kırar gel de topla şimdi ortamı.


Erkeğin korkulu rüyası yersiz gelen gevşek arkadaş


İlk Buluşmada Erkeklerin Ata Sporu Haline Gelen Davranışları
Tam her şey yolunda kibar hatasız dil kullanan yeterince cool adam rolüne bürünmüşken birden bire en son karşılaşmak isteyeceğin adamla karşılaşırsın ve o an tüm dünyan başına yıkılır. 'Oooo karşim' ile başlayıp ardından gelen 'Maraba yenge' cümlesi ile daha şimdiden yiyeceği haltları belli etmiştir. İzin almadan masaya çöker habire yenge der kıza ve eski günlerden konu açarak adamı yerin dibine sokar. En sonunda dayanamayan adam kibarlığını da bozmadan arkadaşına 'Senin için zahmet olmazsa zat-ı halleriniz acaba bir s**tirip gidebilir mi?'


Komik olmak için yırtınmak


İlk Buluşmada Erkeklerin Ata Sporu Haline Gelen Davranışları
Hoş ve güzel vakit geçirdiğini kıza hissettirmek için gereğinden fazla boş konuşup her şey hakkında espri yapmaya çalışır. Etrafı hakkında latifeler yapar ama o öyle sıkıcı ve öyle kötü bir hal alır ki kızın gözlerinden bile anlaya bilirsiniz ne kadar sıkıldığını.



İlk buluşma da olsa siz yine de çok şey yapmayın kendiniz olun doğal davranın sanki ellinci buluşmaymış gibi.



İlk Buluşmada Erkeklerin Ata Sporu Haline Gelen Davranışları
Cevapla