Kişilik & Karakter Almanya Hamburg karlı havadan selamlar, sizde nasıl keyifler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Almanya hamburg'dan selamlar karli ve buz gibi bir hava var sizde durumlar nasil keyifler nasil? Almanya Hamburg karlı havadan selamlar, sizde nasıl keyifler? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pembe_Bulutlar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Ben de Hamburgdayım. Kışı hatırlamıyorum ama şu an güzel güneşli hava 0 0 Yorumla
meliketefrikx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl huzur kokuyo misss smdjdk orada olmak isterdiim , ne işle mesgulsün orada 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Dayı milf var mı milf 0 8 Yorumla Soran +1 yıl En büyük milf sensin :) Yorumla Just-can +1 yıl Dayı ben dilf oluyorum ksjsjsh milf lazım Yorumla Soran +1 yıl Uluslararasi güzel kardeşim olum ben? Yorumla Soran +1 yıl Uluslararasi p"zevenkmiyim olum ben? Yorumla Just-can +1 yıl Kral hemşerisin yaparsın bir güzellik arkadaş olalım arkadas arkadaşın pzvengidir Yorumla Soran +1 yıl Tabi hangi sehirden olsun :) Yorumla Just-can +1 yıl Almanya olsun da fark etmez Yorumla Soran +1 yıl Avrupa olsun pasaportu olsun diyorsun anliyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gurbetci bende gurbetcitim nerelisin aslen 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah balikesirliyim sen nerelisin hangi sehirdesin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben holanda kayseriliyim Yorumla Soran +1 yıl Boaaahhhhh yas kac? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 22 sen Yorumla Soran +1 yıl 23 yasindayim hollanda neresindensin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl N okuyorsun almanyada Yorumla Soran +1 yıl Okumuyorum bayadir almanyadayim 5 yildir calisiyorum süresiz oturum var hatta alman psaportum var normal hayatim devam ediyor burada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim dili biliyormsun Yorumla Soran +1 yıl Ben almanca ve felemekce dili biliyorum ana dilim gibi hemde ben ingilizce hic bilmiyorum sadece Yorumla Soran +1 yıl anil. sa35 instagramdan ekle istersen :) Yorumla Just-can +1 yıl justcan140 Instagram Yorumla Just-can +1 yıl Anıl kb kral sende iş yok Yorumla Soran +1 yıl Olm sen benimle gel gör is var mı yokmu gör Yorumla Just-can +1 yıl Nereye geleyim la Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyonuz be Yorumla Soran +1 yıl Ikinizide almanya ya bekliyorum :) Yorumla Just-can +1 yıl Benim zor işte red veriyor vizeye Yorumla Soran +1 yıl Gel sana pasaportumu veriyim 😂😂😂 Yorumla Just-can +1 yıl Vsdfsad eyw Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de Hamburgdayım. Kışı hatırlamıyorum ama şu an güzel güneşli hava
huzur kokuyo misss smdjdk orada olmak isterdiim , ne işle mesgulsün orada
Dayı milf var mı milf
En büyük milf sensin :)
Dayı ben dilf oluyorum ksjsjsh milf lazım
Uluslararasi güzel kardeşim olum ben?
Uluslararasi p"zevenkmiyim olum ben?
Kral hemşerisin yaparsın bir güzellik arkadaş olalım arkadas arkadaşın pzvengidir
Tabi hangi sehirden olsun :)
Almanya olsun da fark etmez
Avrupa olsun pasaportu olsun diyorsun anliyorum
Gurbetci bende gurbetcitim nerelisin aslen
Hahahahah balikesirliyim sen nerelisin hangi sehirdesin?
Ben holanda kayseriliyim
Boaaahhhhh yas kac?
22 sen
23 yasindayim hollanda neresindensin?
N okuyorsun almanyada
Okumuyorum bayadir almanyadayim 5 yildir calisiyorum süresiz oturum var hatta alman psaportum var normal hayatim devam ediyor burada
Anladim dili biliyormsun
Ben almanca ve felemekce dili biliyorum ana dilim gibi hemde ben ingilizce hic bilmiyorum sadece
anil. sa35 instagramdan ekle istersen :)
justcan140 Instagram
Anıl kb kral sende iş yok
Olm sen benimle gel gör is var mı yokmu gör
Nereye geleyim la
Ne diyonuz be
Ikinizide almanya ya bekliyorum :)
Benim zor işte red veriyor vizeye
Gel sana pasaportumu veriyim 😂😂😂
Vsdfsad eyw
trde sürünüyoruz bizde napalım