Ben söz yazıyorum. Bazen de bir konu belirleyip birilerini bilgilendirir gibi açıklamalar yazıyorum. Bazen sadece duygularımı yazıyorum. Bazen de bir kelime seçip onun bana çağrıştırdığı resmi çiziyorum.
Keşke onun baş ağrısı olsa. İmanım gevredi maalesef son günlerde. Mersin, Tekirdağ, Ankara gibi şehirlere sürekli olarak otobüs ve trenle yolculuk yapmak mecburiyetinde kaldım. Gerçekten otobüste, trende ölüyorum bıkkınlıktan. Yukarıdaki fotoğraf da Tekirdağ’daki mülakat öncesi yerleştiğim Apart’ta çekildi. Apartlar evim gibi oldu. Harbi çok bunaldım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok sıkıcı konuşuyorsun. Yakışıklı olmana rağmen şansın yok.
Doğrudur
Aaa yine sen , nasıl geçti mülakatların merak ettim
Aaa, yine ben. Şükür iyi geçti. Sözlü biraz kötüydü sadece ama genel olarak iyiydi. Gireceğim sanırım. 😅
Ooo benim şansım değdi desene 🤪
Ben şansa inanmam hanımefendi. 😅 Kazanmanın sırrı çok çalışmaktır.
Karizma durmuşun he sğskjşğdjeb
Teşekkür ederim he. Karizmayım bence azıcık. ☺️
Sen hala dinlenemedin mi ki ya?
Ben ölmüşüm. Haberin yok. Ne dinlenmesi? Daha 2 gün sonra Mersin’e gideceğim. Şu an trende İstanbul’a gidiyorum. Öldüm ben öldüm. 😞
8d müzik dinleyip, oturup yazı yazmak artı kahve içmek 👌🏻
Yazıdan kastınız nedir? Şiir mi? Öyleyse bana da yazar mısınız? Sanatla ilgilenen insanlarla konuşmak çok hoşuma gidiyor.
Ben de şiir yazarım. Gerçi siz bana yazamazsınız ki 🤷🏻♂️ Unuttum.
Ben söz yazıyorum. Bazen de bir konu belirleyip birilerini bilgilendirir gibi açıklamalar yazıyorum. Bazen sadece duygularımı yazıyorum. Bazen de bir kelime seçip onun bana çağrıştırdığı resmi çiziyorum.
O zaman size saygı duyduğumu belirtmeyi artık kendime şart koşuyorum.
Ben de söz yazarım.
Unutmadım hiçbir zaman gözünün rengini
O gözün ki cihanda hiç bulamadım dengini
bana ait mesela. :)
Benden de bir iyi geceler sözü gelsin o zaman.
İyi geceler tatlı rüyalar çünkü görülecek en güzel rüya sensin ✨
İyi geceler, tatlı rüyalar
Sen ile ben farklı dünyalar
Bilsem ki olacak bir şey
Kurardım türlü hülyalar
Saygılar 😂
Ahahahaha çok iyi 👌🏻
Film izle
Trendeyim hanımefendi ama siz yine de bildiğiniz hoş bir film varsa önerebilir misiniz?
Limit yok ınceptıon sıkıysa yakala Leon zindan adası
@uusssrrr hayırdır
Abla kaç. Abaza geldi sanırım.
😂😂
Ay, yaş fark etmeksizin herkesi güldürebiliyorum. Bence çok iyiyim. 😅
Hobi bul
Yat uyu
Trendeyken yazdım hanımefendi. Şu an evimdeyim. Bir sıkıntım yok. Uzanıyorum. Sağ olun tavsiyeniz için. Trende uyuyamıyordum malum. 😅
Aga be geçmiş olsun baş ağrısı olur onun gürültüsünden sen yinede uyu
Keşke onun baş ağrısı olsa. İmanım gevredi maalesef son günlerde. Mersin, Tekirdağ, Ankara gibi şehirlere sürekli olarak otobüs ve trenle yolculuk yapmak mecburiyetinde kaldım. Gerçekten otobüste, trende ölüyorum bıkkınlıktan. Yukarıdaki fotoğraf da Tekirdağ’daki mülakat öncesi yerleştiğim Apart’ta çekildi. Apartlar evim gibi oldu. Harbi çok bunaldım.
Yapcak bişey yok, bazı şeyler için çaba şart