İnanılmaz olumsuz düşünen biriyim hayat enerjim hiç yok ve hayatımda her şey kötü gidiyor negatifliğe o kadar alışmışım ki istesem de pozitif düşünemiyorum... Ama çevremde hep şu söyleniyor enerjin ne kadar iyi olursa hayatında o kadar güzel şeyler olur sizce doğruluğu nedir pozitif kardeşlerim yorumlarınızı bekliyorum 😁
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni etkilemiyor pek. pozitif düşüncem az oluyor. negatife de alıştığım için artık normal geliyor.
Kesinlikle koca bı hayatını yönetme yetkisi sende derken bu da içinde ya baş rolde. Sen ne düşünürsen istersen o gelir
Süpermiş peki negatiflikten nasıl kurtulurum pozitif enerjisi güzel bir ortamada girsem benim enerjim düşük oluyor
Enerjilerinin niyetine çok inanıyorum birebir bunu yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Kendimi negatiften korumaya çalışıyorum.
Negatiflikten nasıl kurtuluruz peki pozitif bir ortama da girsem hep enerjim düşük oluyor
Belkide negatif olan senin düşünce yapındır. Önce onu değiştirmeye çalış. Meditasyon yap, temiz beslen sonrasında mantralar var aura güçlendirmeler var inançlı biriysen dualar var.
Dualara inanıyorum sürekli de okurum.. aura güçlendirmeyi geçen sıralarda denedim ama inanılmaz baş ağrısı oldu yarıda bıraktım
Bir uzmana danışmak lazım aslında neden acaba
Bi uzmanın kitabından baktım aslında ilk başlarda kolay olmayacağı yazıyor ilk kez yapanlar için
Ben sorun yaşamadım hiç bu yüzden araştırmadım bu konuları
Yarın sakin bir odada tekrar denemek istiyorum belkide odak noktam o değildi kendimi veremediğim içinde olmamış olabilir
Olabilir ortam önemli sessizlik gerekiyor
O zaman yarın yeniden deneyeceğim umarım olumlu sonuçlar alırım verdiğiniz bilgiler için çoook teşekkür ederim ♥️💙
Keşke daha fazla yardımcı olabilseydim başarılar 🌸
Ayy çok teşekkür ederim düşünmeniz bile çok şey yapmış kadar oldu çok teşekkür ederim çok tatlısınız ♥️
Negatifler musallat oldu bana , kurşun döktüreceğim
Bende isterim 😁
Düşüncelerin neyse dünyan odur
Pozitif düşünmek için çalışmalar yapmaya başladım umarım sonuç alırım 🥰
çekersin olunsuz düşünce daha güçlü
Peki pozitif enerjiye nasıl geçiş sağlarım
her yeni güne olumlu beklenti inanç şükür derken olur
Yarın sabah deneyelim o zaman 😍 umarım olumlu sonuçlar alırım
Farkındayım hakikaten olumsuzsun artık hayatında değişiklikler yapmalısın
Nasıl 🤔
Her zaman pozitif 💪
Aaa ne güzel darısı bana olsun inşallah tez zamanda hatta sabaha kadar bu pozitif enerjiler yüklensin bana 🥲♥️
Amin. 🙃
Tavsiye olunur
Umarım 🥲🥲 denemeye çalışacağım
her şey senin elinde. Kafada başlar ve biter
Sanırım ben hayatımın bir parçası edinmişim olumsuz negatif düşünceleri özellikle yalnız kaldığımda hemen odak noktam sıkıntılara gidiyor
Öyle anlaşılıyor.
Unutma; her şey kafanda
Yarın başlayalım o zaman 😍 güzel dileklerinizi alırım ♥️
Aslında en güzel dilek;
Varlığın ve güzelliğin
Bunlar bile yeter sana 😉
Ayy çok teşekkür ederim ☺️🥰
bisiklete binmeye başla
Sporda biniyorum yeterince 😁
bak amaç spor değil bisikletin dünyası başka
Bisiklet yok maalesef
alınır