22 gü
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Arçelik kahve makinesi nasıl sizce?
Lezzetli kahveler yapabileceğiniz ve pratik bir kullanım sunan otomatik kahve makinelerinden bazı öneriler:
1. De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110. B: Hem kahve hem de espresso hazırlamak için oldukça başarılı bir modeldir. Tek tuşla kahve seçeneği sunar ve aroması gayet iyi.
2. Philips 3200 Series EP3221/40: Latte, cappuccino ve espresso gibi içecekleri kolayca yapabilen, kullanımı basit ve pratik bir modeldir.
3. Siemens EQ.3 s300: Kompakt yapısı ve yüksek performansıyla lezzetli kahveler yapar. Sütlü içecekler için de uygundur.
Bu makineler, lezzetli kahveler hazırlamak için uygun fiyatlı ve kullanımı kolay seçeneklerdir.
Cevap
5Cevap
Ailem delonghi magnifica evo ecam290.81. tb kullanıyor. Daha çok espresso, cappucino yapmak için tanınır. Ben de Philips EP5443/70 kullanıyorum, temizlik açısından pratik ve ipeksi bir süt köpüğü hazırlıyor. Benim gibi bunlara önem veriyorsan öneririm.
Arcelik iyi bence ya. Kahve gurmesi degilim ama bence guzel yapiyo ve pratik. 🙃
Arçelik kaliteli uzun sürede götürür seni kullanımı da kolay 2 3 tuşa bas hallediyor ha oldu ki bozuldu bi sıkıntı çıktı garantisi uzun oluyor Arçelik ürünlerinin
Tek tuşla mümkün değil genelde uçak kokpiti gibi oluyolar
Tek kişi olduğum için Ben Arzum okka kullanıyorum
Siemens eq300 var benim odamda memnunum
bende delonghi var çok memnunum