Reklamını yaparım fenomen abla 😀😀😀 ne yüzsüzlük yaptım ama gesap kesim tarihimi bekliyorum ocak 26 inda alıyorum fincanımda köpükle kalp yapar atarım sana
Yok keyif için alıcam almışkende iyi bir şey alayım dedim madem yapcaz bu sporu en iyisi olsun dedim ne diyorlardı itibardan tasarruf olmaz diye o hesap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hediyenn büyü küçüğü ya da iyisi kötüsü. pahalısı ucuzu olmaz seni seviyorsa arkadaşın her şekilde hediyen için mutlu olur
Elbette hoş hediye olur kullandıkça hep sizi hatırlar
Edilir tabi, hediyenin içeriği önemli değildir düşünüp jest yapmışsın beğensin bi zahmet
Etsene bana nespresso makinası cok dua ederim 😀😀😀
Oldu dur daha büyüğünü kendime alamadım
Reklamını yaparım fenomen abla 😀😀😀 ne yüzsüzlük yaptım ama gesap kesim tarihimi bekliyorum ocak 26 inda alıyorum fincanımda köpükle kalp yapar atarım sana
Aldığında beni etiketlemeyi sakın unutma tamam mı Bekliyorum seni Az kalmış zaten
Tamam yerinide ayarladım tamam atarım
Keyfi olarak mı aldın yoksa böyle sunumcu bir sayfan mı var Onun için mi aldın
Yok keyif için alıcam almışkende iyi bir şey alayım dedim madem yapcaz bu sporu en iyisi olsun dedim ne diyorlardı itibardan tasarruf olmaz diye o hesap
Edilir #TeknolojininEvHali
Kesinlikle edilir ipek
Edilir kullanışlıdır olur
Ben çok sevinirim şahsen
Aslında küçük ev aletleri genelde arkadaşlar komşular getirir o yüzden mükerrer olmaması için onlar evlenince alınması iyimi plur bilemedim
Ben de onu düşündüm. Aös iiödi maline fiyatları artmış diye çoğu baöbu şeyler getiriyor. Bence o da gereksiz. Biri bambu getirse ben üzülürüm
Bambu *
Evet bazan aynısından 3-4 tane olmasına kalabalıklar oluyor
Mecbur sen de başkasına götürürsün
Evet öyle olur
Insanlar ekonomik durumdan Borcam bile zor almaya başladı farkında mısın
Aynen eskiden en küçük hediye küçük altın olurken şimdi borcum tabak çanak döndü insanlar krizden vok etkilendi
Çok tercih edilen makina. Bence her gün kullanacağı alet olacağı için çok sevinir.
tabi edilir güzel bişey
Ben de çok beğendim güzel bir şey gerçekten
İmkân varsa çok güzel hediye
Ben istemezdim
Bence fazla bile
O kadar değersiz mi 🤣🤣
Edilmez mı güzel bence
Sen hepimize et bence :)
Edeyim sen iste yeter 😘
Yok takılıyorum
Bana takıl hayatını yaşa 😘
Sahipli değil sen tanışabilirsiniz