Alışveriş & Hediyeler 1 ay Küçük ev aletlerinde herkesin önerdiği klasik modelleri mi alırsın yoksa daha az bilinen ama farklı ürünlere mi yönelirsin? penceredekiçiçek11 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben biraz farklı modeller denemeyi seviyorum. Peki ya sen? Küçük ev aletlerinde herkesin önerdiği klasik modelleri mi alırsın yoksa daha az bilinen ama farklı ürünlere mi yönelirsin? Cevapla Sevgi Soruları Ürün Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 29 gü Bilinenler bence çünkü fikir sahibi olursun 0 0 Yorumla
Burcubb34 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 29 gü Hangisi daha uzun ömürlü olacaksa sağlamsa onu alırım marka takıntım yok ama genelde Arzum sakın alma diyebilirim çok kalitesiz. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 35 , eic 38% 1 ay Az bilinse de ürün kalitesi önemli tcl mesela 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bilinenler bence çünkü fikir sahibi olursun
Hangisi daha uzun ömürlü olacaksa sağlamsa onu alırım marka takıntım yok ama genelde Arzum sakın alma diyebilirim çok kalitesiz.
Fark etmez hangisi iyiyse o
Herkesin #TeknolojininEvHali
Az bilinse de ürün kalitesi önemli tcl mesela
Az bilinen farklı ürünler
Kaliteli olsun klâsik olsada olur
Hangisi guzelse