Fark eder şahsen evimde kullandığım Bosch çamaşır makinesi çok memnunum kendi evime de o marka modeli alırım buzdolabı da aynı şekilde Bosch güzel memnunum annemin evinde kullandığım memnun kaldığımı kendi evime de alırım pek duyulmayan markalar sevmem altus, Hoover gibi Marka sevmiyorum he. Çok istediğim marka miele ama o da yani çok çok pahalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tercihim Arçelik’ten yana, servis ağı çok geniş çünkü bugün aldığım ürün ertesi gün teslim edilip kuruluyor hemen
Benim tercihim hepsinde farklı bulaşık makinesini uzun yıllar kullanan biri olarak Beko. buzdolabı Vestel. çamaşır Altus.
Hepsi farklı
Evet
Benim için Bosch ve arçelik
Fark etmez diyeceksin sandım
Fark eder şahsen evimde kullandığım Bosch çamaşır makinesi çok memnunum kendi evime de o marka modeli alırım buzdolabı da aynı şekilde Bosch güzel memnunum annemin evinde kullandığım memnun kaldığımı kendi evime de alırım pek duyulmayan markalar sevmem altus, Hoover gibi Marka sevmiyorum he. Çok istediğim marka miele ama o da yani çok çok pahalı
Bosh ve profilo birazda şans işi tabi bu bence
Tabii ki
Servis ağı kuvvetli olanı tercih ediniz
Bosch
En önemlisi
Arcelik seviyorum
İyi marka
Uyguna kaçılacaksa Vestel, normal şartlarda Siemens 😅
Siemens kullanıyorum bu arada oldukça da memnunum ama bulaşık konusunda çok da iç açıcı değil 😅
Evde her şey Arçelik saç kurutma hariç
Bosch
Severiz :)
Marka takıntım yok işimi gören ucuz eşya benim için iyidir.
Arçelik
Electro lux
Bocsh
Uygun fiyatli ve kaliteli hepsi :D
#TeknolojininEvHali çamaşır makinesi
Arçelik
Bosch.
Kalite
Bellona.
O mobilya
Beko.
Bosch