Arkadaşlar bir süre önce nişanlandım , bohça hazırlama olayında nişanlımın bana hediye olarak almış olduğu bildiğimiz kısa kol ve şorttan oluşan şık baya kaliteli marka bir pijama takımım vardı. bu nişandan öncesinde zaten bendeydi bohçaya konulması için hiç dokunmadan hediye paketini bile açmadan bohça için kayınvalideme teslim ettim,
bu pijamanın içinde önce hediye paketi sonrasında dışında da kurdeleli bir kutusu vardı yani 2 kat kapalı düşünüyordum ki evlenince evime yerleştirirken açarım yeni kalsın dokunmayayım diyerek açmaya kıyamadım o kadar güzel paketiydi ki
gel gelelim nişan günü bohça eve getirildi tabi benim de gözüm bu kutuda paketi hasar almış açılıp bakılmış çok belli. Ben de tabi sinirlendim kutuyu açtım , hediye paketi çıkarılıp dümdüz kutuya koyulmuş yani bunun kapalı bir hediye paketi olduğu belli ve pijama özel bir şey sen bunu niye açarsın ki resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü
sonra öğrendim ki bohçamı eltim ve arkadaşı hazırlamış sizce bana özel olan bir pijama kutusunun bu şekilde açılıp bakılması ne kadar doğru olay beni çok sinirlendirdi ama düşünüyorum ki acaba ben mi abartıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Söyle düşün sen bile açmaya kıyamazken ettin gelip aciyor ne haddine ki ona mı alınmışta başkasının hediyesini aciyor valla ben gerildim birde özel birsey yani
jartiyer takimi corabi bile olsa gormeleri normal. bence anormallik yok. ama bu bizim ozelimiz diyorsaniz bohcaya koymadan evinizde saklayin
Aslında açılmaması en doğrusu ama bizim milletimiz meraklı açar bakar onun içinde çamaşır bile olsa bakar yani
Ben bütün bu şeylere karşıyım gereksiz ve boş işler
sorun edilecek şeyler değil. bence olayı abartıyorsun. tam bir sorunlu gelin tavrı bu.
Bence sen abartiyorsun bu gelenek orf adet sinirlenme bence
Pijamanın ne özeli olabilir kimse pijama giymiyor mu saçma sebeplerden negatiflik yaymayın
Etik değil haklısın baya meraklılar anlaşılan
Evet biraz fazla abartıyorsun
Salla ya. Bunlara kafayı takarsan yaşayamazsın
Her detayı mi