Çeyizde eşyaların açılıp bakılması doğru mu bir şey mi?

Arkadaşlar bir süre önce nişanlandım , bohça hazırlama olayında nişanlımın bana hediye olarak almış olduğu bildiğimiz kısa kol ve şorttan oluşan şık baya kaliteli marka bir pijama takımım vardı. bu nişandan öncesinde zaten bendeydi bohçaya konulması için hiç dokunmadan hediye paketini bile açmadan bohça için kayınvalideme teslim ettim,

bu pijamanın içinde önce hediye paketi sonrasında dışında da kurdeleli bir kutusu vardı yani 2 kat kapalı düşünüyordum ki evlenince evime yerleştirirken açarım yeni kalsın dokunmayayım diyerek açmaya kıyamadım o kadar güzel paketiydi ki

gel gelelim nişan günü bohça eve getirildi tabi benim de gözüm bu kutuda paketi hasar almış açılıp bakılmış çok belli. Ben de tabi sinirlendim kutuyu açtım , hediye paketi çıkarılıp dümdüz kutuya koyulmuş yani bunun kapalı bir hediye paketi olduğu belli ve pijama özel bir şey sen bunu niye açarsın ki resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü

sonra öğrendim ki bohçamı eltim ve arkadaşı hazırlamış sizce bana özel olan bir pijama kutusunun bu şekilde açılıp bakılması ne kadar doğru olay beni çok sinirlendirdi ama düşünüyorum ki acaba ben mi abartıyorum

Çeyizde eşyaların açılıp bakılması doğru mu bir şey mi?