Alışveriş & Hediyeler Çaycı alacağım bana güzel tat veren bir marka önerir misiniz? neredeydiiinn Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çayci alicam bana güzel bir marka. Uzun ömürlü, güzel tat veren bı marka önerir misiniz? Güncellemeler1 yıl Ben kızları yorumlar diye düşünmüştüm ya , çeyiz seçtim konuyu da ama neyse Çaycı alacağım bana güzel tat veren bir marka önerir misiniz? Cevapla Marka Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MasterG Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Vestel şehzade 1 4 Yorumla neredeydiiinn 1 yıl Ne kadar süredir kullanıyorsun çayı güzel mi? Yorumla MasterG 1 yıl 6 sene oldu sanırım Yorumla neredeydiiinn 1 yıl Çok teşekkürler 🤗 Yorumla MasterG 1 yıl Rica ederim Yorumla
Sirinbabbaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Kiwi çok memnunum 1 4 Yorumla neredeydiiinn 1 yıl Hangi modeli Yorumla Sirinbabbaaa 1 yıl Hatırlamıyorum ama çelik olanından al Yorumla neredeydiiinn 1 yıl Teşekkürler 🤗 Yorumla Sirinbabbaaa 1 yıl Rica ederim Yorumla
cilgincocukk23 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 1 yıl Demlik mi 0 4 Yorumla neredeydiiinn 1 yıl Çay makinası Yorumla cilgincocukk23 1 yıl Çay makinası ne aq Yorumla neredeydiiinn 1 yıl Ketilin üstüne bı tane demlik koyuyorlar fişe takılıyor çay demliyor fisteyken sürekli sıcak. Bu çay makinesi , çaycı deniliyor Yorumla cilgincocukk23 1 yıl Tamamdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vestel şehzade
Ne kadar süredir kullanıyorsun çayı güzel mi?
6 sene oldu sanırım
Çok teşekkürler 🤗
Rica ederim
Kiwi çok memnunum
Hangi modeli
Hatırlamıyorum ama çelik olanından al
Teşekkürler 🤗
Rica ederim
Çsycı Hüseyin
Demlik mi
Çay makinası
Çay makinası ne aq
Ketilin üstüne bı tane demlik koyuyorlar fişe takılıyor çay demliyor fisteyken sürekli sıcak. Bu çay makinesi , çaycı deniliyor
Tamamdır