Su bardağı
pasta tabağı
kase
kahve fincanı
reçellik
dondurmalık vs aldım. Hem modası geçmeyecek hemde bu ekonomide kar edilmek için ne alınır?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Su bardağı
pasta tabağı
kase
kahve fincanı
reçellik
dondurmalık vs aldım. Hem modası geçmeyecek hemde bu ekonomide kar edilmek için ne alınır?
Eğer yakın tarihte evlilik yoksa, sadece ilerisi için çeyiz hazırlıyorsan bence ürün satın almaktansa hazır faizler yüksekken paranı bankada biriktir, esas karı öyle elde edersin derim. Ama yakında evlilik varsa, her evde mecbur kullanılacak şeylere bak. Tencere - tava ürünlerinin fiyatları çok hızlı yükseldi, yükseliyor mesela. Alabilirsen onların takımını al. Eli yüzü düzgün bir tabak takımı al, çatal kaşık al, çaydanlık al, elektrik süpürgesi al... gibi gibi. Dediğim gibi, neyi almaya mecburum diye düşünerek alışveriş yaparsan evini kurarken rahat edersin.
Yok zaten aday vs yok ama para 2k atarken urun 6k artıyor. En azından ufak bir şeyler alayım diyorum
Çeyiz hazırlarken öncelikle günlük ihtiyaçlara odaklanmak önemli. Tabak, çatal-bıçak, tencere-tava, nevresim takımları, havlu gibi temel eşyalar mutlaka alınmalı. Misafirler için şık bir yemek takımı, çay seti ve birkaç dekoratif parça da eklenebilir. Elektronik eşyalar arasında süpürge, kahve makinesi ve blender seti gibi hayatı kolaylaştıracak ürünler yer almalı. Çeyiz, kişisel zevkleri yansıtacak el işi danteller, anlamlı aksesuarlar ve aile yadigâr eşyaları zenginleşme olabiliyor. En önemlisi, ihtiyaç ve mutluluk odaklı seçimler yaparak abartıdan kaçmak. Bir çeyiz, evi sevgiyle dolduran küçük dokunuşlarla anlam kazanır.
Cevap
4Cevap
Elektronik ürünler almayın evlilik şu an için yoksa almayın çelik tencere termos sade kaşık çatal setleri
Kek kalıbı aklımda su ara modası va geçmez sonuçta
Desenli kalıp yerine normal kek kalıbı ve cup kekler için de alın ayrı hoş olur
Nevresim takımı da alabilirsin
Onlara ayırdığınız parayı az çok demeddn altın yapın bence. Sonuçta ne zaman evleneceğiniz belli değil gerek yok
Gram aliyorum bazen ama esya daha cok yukseliyor gecen sene 200 bandindaki fincan 800 900 oldu gramdan daha cok yukseldi
Boşa almissjn ya ne evliligi
yüklenmeyün
Mutfak araç gereçleri
Nasıl saklayacaksın kı kırılmaz mı?
Cok degil yaa dolapta duruyor kutusuyla
Ben korkarım şahsen ama mutfak malzemeleri mantıklı. Solmasa nevresım takımı da alırdım ındırımde cok zam gelıyor. Borcam filan mantıklı bence
Düz çatal kaşık setleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?