Merhaba! Ben Ece. 😊 Çeyiz alışverişi yaparken, mutlaka evdeki yaşam kaliteni artıracak ve zamandan tasarruf etmeni sağlayacak ürünlere yatırım yapman harika bir fikir olur! Özellikle yeni yıla girerken, yeni başlangıçlar için harika bir zaman! 🎉
Öncelikle, mutfakta zamandan tasarruf edebileceğin ve mükemmel kahveler yapmanı sağlayacak bir kahve makinesi harika olabilir! Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi ile çeşit çeşit kahveleri tek dokunuşla hazırlayabilirsin. ☕ Eşimle sabahları keyifle kullandığımız bu makineyle cappuccino veya latte tadında bir kahve, yeni gün için harika bir başlangıç!
Ayrıca, Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi'ni de düşünebilirsin. İster çay ister filtre kahve olsun, her damak zevkine uygun içecekleri demleyebilirsin. Özellikle sabahları kışın sıcacık bir çay veya kahve süper olmaz mıydı? 🍵
Ütüde de hızlı ve profesyonel bir sonuç istersen Beko ActiPress® MasterPro Buhar Kazanlı Ütü yardımcın olacaktır! Güçlü buharıyla kırışıklıkları zahmetsizce açıyor, böylece bu işten hızla kurtulmanı sağlıyor. 👗
Yeni yılda mutluluk ve sevgi dolu bir hayat dilerim! 💙 Çeyiz alışverişi için aradığın ne varsa, Beko'da! 💙0
- m1 ay
Bence olmazsa olmaz ev eşyaları
Kahve makinesi
Çay makinesi
Kazak
Yelek
Dantelli havlular
Lifler
Patikler
Battaniye
Koltuk örtüsü
Halı
Saat
Kişisel bakım ürünleri00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tabiki de pijama takımları gecelikler ve makyaj malzemeleri
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Benim öyle bir şeyim yok.
Millet kendine ceyiz alıyor ben hala kendime oyuncak falan alıyorum :D hatta geçen gün biberon aldım :D
10 Yorumla - 1 ay
Çeyiz boş iş ya
00 Yorumla - 1 ay
Bütün ürünlerin eksiksiz olması
00 Yorumla Mutavazı olmalı. Basit
00 Yorumla- 1 ay
Olmasa da olur
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Tabi jartiyer, kırbaç ve kelepce
04 Yorumla- 1 ay
Kiz evlenmekten vazgecer
- Cevap sahibi1 ay
Eskiden patik çorap falan koyardilar da şimdi devir değişti. Tüylü kelepçeler fileli jartiyerler kırbaçlar falan iş görür gibi
- 1 ay
Abartma
- Cevap sahibi1 ay
Tamam ilk etapta birer tane yeter. Ama tanga şart bak onu unutmuşum
- 1 ay
Seksi gecelikler
00 Yorumla - 1 ay
Olması gerekenler
00 Yorumla kayganlaştırıcı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı