Ben kahve makinesi, kahve öğütücü ve şık kahve fincanlarını köşeme koyarım. Peki senin hayalindeki kahve köşesi nasıl olurdu?

Ben kahve makinesi, kahve öğütücü ve şık kahve fincanlarını köşeme koyarım. Peki senin hayalindeki kahve köşesi nasıl olurdu?

acıkcası pek kahve kültürüm yok. öyle bi köse yapmazdım ama isterse kendisi tabi ona uyarım. ne olcak. o yüzden o karar versin benim pek kahveci bi tarafım yok. makineyi alırız kullanmam yani. ben birazdaha dogal şeyleri seviyorum. kahveyi ogut. manuel. makineye gerek yok bence bi karıstırıcı (shaker) bunu yapar cok lazımsa. o var bende zaten. süt al yap yani. cok içen biri olsam evet manası var. türk kahvesini de pek sevmem. bu arada hep garip gelir bana burası türkiye türk kahvesi diyoruz.
Profesyonel bir kahve makinesine evde ihtiyacım yok. Günlük kahve içiyorum evet ama bunun için koca bir makine almaya gerek yok. Dripper alırım bir tane, bir de Türk kahve makinesi. Daha sonra bir kahve takımı bir de fincan takımı ve su bardaklarıyla birlikte köşem tamamlanır. Tabii farklı kahve çeşitlerini de unutmamak lazım. Eğer çekirdek alıyorsam bir de öğütücü alırım ekstra
Hayatımda kimse yok. Olsaydı kahve makinesi, fincan takımı, kahve yanında su bardakları var onlar. Kahve koymak için şişe ve sunumluk şeyler koyardım.
Cevap
4Cevap
Kahve makinesine dahil ne varsa şimdi saymakla bitiremem gadası
Üründen ürüne değişiyor her ürünün Bi şeyi iyi her şeyi iyi olmuyor maalesef
Ben çay köşesi hazırlardım galiba. Kahveyle ilgilenmiyorum. Bitki çaylarının kölesiyim. Cam çaydanlık, rengarenk kupalar, çeşit çeşit çay kavanozları!
Kahve makinem
Sunum tepsim
Ve aksesuar.
Görselde ki gibi kızıma bir tane aldım.
Espresso makinesi
etmezdim pek
Hepsini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?