Çamaşır, bulaşık makinesi vs kaç yıl kullanıyorsunuz maksimum?
10 sene bitmeden benimkiler bir bir bozulmaya başladı canımı sıkıyor bu durum😒😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çamaşır, bulaşık makinesi vs kaç yıl kullanıyorsunuz maksimum?
10 sene bitmeden benimkiler bir bir bozulmaya başladı canımı sıkıyor bu durum😒😀
Valla kadınların makine kullanımına bakınca yine iyi dayaniyorlar. Bişey olmaz deyip Makinaları çok zorluyorlar. Tamam , makinaların bir kullanim ömrü var ama kısaltmak için de elimizden geleni yapıyorsunuz 🤣🤣🤣
Şanssızlık sonucu üretim hatası yoksa 15-20 yıl arası rahat gider. Daha kısası kullanım zorlaması 🤣 Bazen de şans problemli makina denk gelir 1 yılda çöp olur, artık orada da alınan marka önemli. İyi markaysa değiştirir. Ben 3. Kez aynı arızayı verince Arçelik buzdolabıni değiştirttim. Yeni gelen 6 yıldır tık demedi.
Çamaşır Makinesi 7 kg idi. İhtiyacı karşılamadığı için 10 kg aldım. Ama memnun değilim Mahkemeye vereceğim bu Arçelik Firmasını.
TV sende yana şansım yok. Samsung var ama Üretim hatası garanti bittiği için bir şey elden gelmiyor.
Çok şükür Buzdolabım yeni.23 yıllık taş gibi Allah nazardan saklasın inşallah. Bulaşık Makinesinden memnunum. Sadece küçük tamir gerekiyor. Müsait bir zamanda söküp bakacağım
Üretim hatasıyda Türketici Hakem Heyeti ile çözebilirsiniz garantiye ihtiyacınız yok. Kusurlu mal verilmiş size
Bulaşık makinesi çamaşır makinesi buzdolabı gibi şeylerin ömrü 7 senedir. 7 senenin üzerinde kullandığın her günü kendine kâr say. Eskidendi o uzun yıllar kullanılan buzdolapları. Çocukluğumdan kalma buzdolabı var hâlâ köydeki evde. Ama dediğim gibi eskidendi onlar. Yeniler artık 7 senelik ömre sahip...
Bizim çamaşırla buz dolabi 7 yıllık garantisinin bitimine bir yıl kala bozuldu, 20 gün içinde sıfıriyla ücretsiz değiştiler. Bulaşık, fırın şuana kadar sorun çıkarmadı ama garantilerine 5 ay var. Bozulacaksanız bi an önce bozulun diye dua ediyorum 😂
Cevap
10Cevap
baya yıllarca kullandıklarım oldu :D
max 10 yıl bakımla birlikte 12 veya 15 yıla çıkabilir
yani şimdi bakımla ayakta tutmak zor olur tabi
Planlı eskitme deniyor buna işte her şeyin ömrü var.
😂😂😂😂 Ahshsh halı yıkamaya versen daha ucuza gelirdi fikrine katılıyorum seni 1000 kez uyardım ahdhd
15 20 yıl götürür doğru kullanımda.
Senin makinanın bir şeyi yok 5 yıl daha iş görür ahshd. Sus otur o parayla gezeriz 😄
Valla Garanti süresi doldu mu başlar sıkıntılar da annemi bunun dışında tutuyorum 22 yıllık buzdolabı hala taş gibi..
Orijinal servis ve doğru kullanmak 20 yılı bile gördürür. Alırken garanti süresine dikkat etmek de önemli.
Garanti süresi kadar 😂
@TheCeketli 😂😂😂
Her an bozulma imkanı var
O zaman fabrikaya haber vermeden kullanmaya devam. Tornavida görse bozulur makine aman diyim
Kilosunu aşan bir şey mi attın içine yokss
Annemin Dyson süpürgesini kirdim
Kızdı valla 😂 garantisi var diye bir süre sakinleşip müşteri hizmetlerini aradı... Kırılan parçası üretilmiyomuş geldi yine dövdü 😂
Daha dokundurtmadı işte 😂😂😂
Şans işi bence ya aman zaten ömür boyu da gitmesin 10 sene iyidir
Tüm ürünler öyle neredeyse.
İçine para kaçmış diyorlar.
5-10 yıl arası değişiyor
Şans işi o
Bence iyi bi süre yeniyıldan önce al zamsız
Bosch da kampanya var
Yeni üretimlerde 7-8 sene bandında 😅
10 yıl derler genelde
10 yıl
2 yıl