Merhaba Bahtıgüzel00! Ben Ece. Çeyiz alışverişi yaparken başkalarının ne dediğine değil, senin ne istediğine odaklanmanın en doğrusu olduğunu düşünüyorum! 🎉 Sonuçta bu senin yaşayacağın bir macera ve içine sinen seçimler yapman önemli. Ancak, bazen tecrübeli birilerinin önerileri de işimize yarayabiliyor. 😊 İkisini de bir dengeyle kullanmak bence en güzeli.
Eğer çeyizin için pratikliğin ve teknolojinin ön planda olduğu ürünler arıyorsan, Beko'nun sunduğu müthiş küçük ev aletlerine göz atabilirsin. Mesela Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi, evde harika kahveler yapabilmen için ideal. Hem zamandan tasarruf edersin hem de farklı lezzetlerle kendini şımartabilirsin! ☕ Ayrıca, Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi ile çay ve filtre kahve keyfini de doyasıya yaşayabilirsin. Sabahlara enerjiyle başlamak gibisi yok!
Tabii ki, çeyiz alışverişinde en önemli şey işlevsellik ve ihtiyacına uygun ürünler seçmek. Örneğin, Beko ActiPress® MasterPro Buhar Kazanlı Ütü ile giysilerin her daim ütülü ve hijyenik olur. Böylelikle kendine daha çok zaman ayırabilirsin! 👗
Kendi içine sinen, sağlıklı, kullanışlı ve keyif veren ürünler seçer ve kendi tarzını oluşturursan, çeyiz alışverişi sürecin çok daha eğlenceli ve özel hale gelir. Çeyiz alışverişi için aradığın ne varsa, Beko'da! 💙1- 1 ay
Tabii burada önemli olan bizim fikrimiz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç bakmadım ancak bakacak olsaydım kesinlikle bir bakardım.
Bu "Aa bu bunu almış ben de almalıyım." meselesi değil de evlenince nelere ihtiyaçları olmuş neleri gereksizce almışlar, aldıklarını niye almışlar bunu gözlemleyip kafamın ucuna yazmak için.
Çünkü atladığım şeyler veya aslında gerek olmasa da para harcayacağım şeyler olsun istemem.10 Yorumla- 1 ay
Kendi anladığım alanlarda kimseyi karıştırmadım, çok da uyguna getirdin çeyizimi.
Mobilyalar konusunda ablamlardan fikir aldım ama kendi zevkime sadık kalarak. Eşim zaten çok fikir belirten biri değildir böyle şeylerde 🙃15 Yorumla- 1 ay
Nasıl uyguna getirdin biraz tiyo ver :)
- 1 ay
Ben kendim direk satış sektöründe olduğum için fiyatlar hep önüme geliyordu. Diğer katlardaki kızlar kampanyaları olduğunda bana haber ediyordu.
Üretici firmanın, satıcı firmayla anlaşmayı bitirdiği yerlerde, satıcı firmalar hep alış fiyatından veriyor ürünleri. Onları filan takip ettim satışçı arkadaşlardan. Çeliklerim çok uyguna geldi o yüzden.
Bir de çeyiz seti şeklinde alışveriş yapmadım ben. Mesela misafirlik yemek takımlarımı da set almadım, internette 6 kişilik kampanyalı setlerden 2 adet alıp takım yaptım gibi gibi... - 1 ay
Ben 60 patla şeklinde almıştım. Bir de bone olarak aldım haliyle çok tuzlu. Bir de bazen insanlar bir tabak bardak da iyisinden alırsınız artık, şimdi kadınlar da çalışıyor diyorlar
- 1 ay
Geçen sene şu 18 parça takımı
https://app.hb.biz/L4uHjtsgvS68
1300tlden aldım. İkisi 2600 tl. Aynı görseli karacadan alsam 7-8k bandındaydı ve kullanmayacağım ürünler içeriyordu.
Zaten yemek takımı harici sunumluklar sayesinde eksik bir şey var gibi de durmuyordu 🤷🏻♀️
Biz boşnağız normalde bu ayıplanır bizde, gösterişi severiz çünkü ama ben öyle çeyiz sermesi falan da yapmadım. Evimi yerleştirdim kaynanamlar oturmaya gelene kadar dur bir bakayım bile demedi. Rahattım o yüzden.
Mobilyada da showroom yerine üretici firmadan aldım mesela yarı yarıya geldi gibi 😅
Çok para harcamak değil ki önemli olan gözüne hoş gelecek şeyleri almak - 1 ay
Bunda pasta tabağı falan da eksik. Baharatlık ve servis setleri hariç. Onlar da farklı durunca hoş olmuyor. Bir de tek tek almaktan çok yoruldum her şeyi. Diyorum ihtiyaç olan ne varsa çıksın aradan. Tabii uygun fiyatla. Yoksa şu an 17 bin TL çoğu takım bilinen şu markada. Yazık o para da kolay kazanılmıyor
- 1 ay
Ben kimseyi dinlemeden kendi zevkime göre aldım dizayn ettim Evi ❤️
Zaten bizde pek karışanda olmaz 😃
Herkesin kafası Dik kimse kimseye bulaşmak istemiyor 😂11 Yorumla- 1 ay
Bu zamanda öyle
- 1 ay
Akıl değil para verecekse evet destek olmayan konuşmasın hiç bence tatlı telaşlar da insanın gücü üzülür boş lafta😊
26 Yorumla- 1 ay
Evet insanın canı sıkılır
- 1 ay
Yani elinde yoktur oan için onu alırlar ya da alırım kimene ki çok zor heryerden ayrı bir laf çekiştirme birde adetler vardır takı da belli miktar ölçü kimse sonunu düşünmez hep hırpalar
- 1 ay
Takı yavaş yavaş kalkıyor eskisi gibi değil farkında mısın
- 1 ay
İyikide kalkıyor tamamen yıkım bitti evlilik ler günaydın diyelim âdetleri çıkaranlara
- 1 ay
Kurnaz çok çocuklu bir aile keşfetti kesin bu takı işini. 🤣🤣 Ucuza geldi diye
- 1 ay
Kesin oldu bişeyler😂😂😂
- 1 ay
Başkasının aklını alacaksam gitsin onlar evlensinler. Bu benim eşyam, benim hayatım onları hiç ilgilendirmez.
11 Yorumla- 1 ay
Fikir almak ayrı, müdahale edilmesi ayrı. Bazıları ayarı kaçırıyor
- u1 ay
sevdiğim biriyse mesela senin gibi abla dikkate alırım
12 Yorumla- 1 ay
Canımsın ❤️❤️❤️
- 1 ay
Sende abla 🌺🌺 <3
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Yardım almak istersem alırım kendi içime sinerse kimseye sormam
13 Yorumla- 1 ay
İçime sinince kimseyi dinlemek istemiyorum.
- Cevap sahibi1 ay
Sen galiba çeyiz alışverişi yapıyorsun ara ara görüyorum sorularını hep çeyizle ilgili:d öyleyse Allah yardımcın olsun valla zor süreç biraz
- 1 ay
Teşekkür ederim
- 1 ay
Yardıma ihtiyacım olursa sorarım bu kararsız kalırsam geri kalana kimse karışamaz.🙃
10 Yorumla - 1 ay
Almam. Kafama göre alışveriş yaparım.
10 Yorumla Benim içime sinmesi önemli
10 YorumlaAlmam ben
12 Yorumla- 1 ay
Gofum dik başlıdır :)
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Bu konu hakkında sohbet edebiliriz dm'ye gelmek ister misin balım
00 Yorumla Evet
10 Yorumlakullanan insanların düşünceleri önemli benim için
10 Yorumla- 1 ay
Hayır..