Alışveriş & Hediyeler Küçük ev aletleri alırken hangi özellikler aranmalı? RappeR Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben kesinlikle uzun ömürlü ve pratik olmasına önem veriyorum. Sizlerin dikkat ettiği noktalar neler? Küçük ev aletleri alırken hangi özellikler aranmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Daha kullanışlı daha pratik olmasına dikkat ederim gadası 0 0 Yorumla
mertyedek1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Gerekli mi gereksiz mi ona bakilmali. Annem, meyve sikacagi ve kahve makinesi aldi ama ikisini toplamda 10 kez kullanmistir en fazla. Gerekli olup olmadigina baktiktan sonra diger ozelliklere bakabiliriz 0 0 Yorumla
Gezen_horoz Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% 1 yıl Bekar olduğum için ucuz olanını alıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha kullanışlı daha pratik olmasına dikkat ederim gadası
Gerekli mi gereksiz mi ona bakilmali. Annem, meyve sikacagi ve kahve makinesi aldi ama ikisini toplamda 10 kez kullanmistir en fazla. Gerekli olup olmadigina baktiktan sonra diger ozelliklere bakabiliriz
Bekar olduğum için ucuz olanını alıyorum
Kullanışlı olması