Günümüzün kolaylıklarından biri şüphesiz lakin bir çok sıkıntılar olduğuna dair şeyler duyuyoruz benim de çamaşır makinem bozuldu yıkama ve kurutma bir arada makine almak istiyorum lakin iyi araştırmak gerekli nelere dikkat etmek gerek siz kullanıyor musunuz memnun musunuz yıkama kurutma bir arada olan makineler iyi mıdır?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kurutma ve yıkama bir arada tavsiye etmeyen çok kişiye denk geldim. Benim yorumum yok çünkü kullanılmadı
Çok kolaylık sağlayan bir ürün ama pamuklu ürünlerde çok çekme yaptırıyor.
İkisi bir arada olanlar çok kullanışlı değil ama tek başına kurutma makinası gerçekten rahatlık
@Nur29290 çamaşırlara zararı olmuyor mu
Ben bir zararını görmedim ama kıyafetleri küçülttüğünü söyleyenler var çevremde
Senin hangi marka
Hoover
İyi mi
Askerde kullanmıştım kıyafetler mahvoluyordu bir süre sonra
ben kullanıyorum kurutma 4 yıl oldu gayet memunum
Çamaşırlara zararı yok mu
@meraklıbirpandaa Hayır neden olsun sıcak hava ile kurutuyor
Küçülme yıpranma falan
@meraklıbirpandaa kıyafet kurmasına gore atarsan yunlulerle yunluleri vs sorun olmaz
veya tam kuruluk degil uyu kurulugu dersin o zaman çekme yaşanmaz benim. kıyafetlerde hiç sorun olmadı
Çok kullanışlı kesinlikle tavsiyemdir
İkisi bir arada olan makine mi kullanıyosunuz alan konusunda çok sıkıntımız var çünkü
Ben üstüste ayrı ayrı kullanıyorum ben birlikte stabil çalışacağını düşünmüyorum bence ayrı ayrı üst üste daha mantıklı
samsung ve bosch
Daha şimdi samsung kullanan bir arkadasımla konuştum kız daha almam tövbe dedi ondaki kurutma değil bulaşık makinesiydi ve çok kez tamire gitti aynı şey çamaşır makinesinde de yaşadı Bosch olarak ben de istiyorum açıkçası ama bulamadım ikisi bir arada olanı
bulasik makinesi demedim.
Anladım da genel eşyaların da böyle bir sıkıntı yaşadı o kişi ki tamire gelen adam da bu markanın sıkıntıları olduğunu söylemiş onu anlatmaya çalışıyorum
Peki
gereksiz masraf