Güncellemeler
1 yıl
Sizce?
Geneli havlu patik yazma , sadece kişisel ayakkabı terlik bir kaç makyaj malzemesi var. Valiz almışlar içi boş getirmişler. Evet önemsiz gibi olabilir ama insan özensiz değersiz hissediyor siz olsanz nasıl bir tepki verirdiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana yapiliyor sonucta ilk olarak senin icine sinmeli, bu tarz seyler mide bulandiriyor
Nişanlımda aksine kabul. etmiyor hepsi cok güzel oldu diyor
O ne anlar ki senin begenmen lazim, bunlar kucuk seyler ama moral bozuyor
Hemde çokk õzensizlik iyi hissettirmiyor
Bunlar en guzel anlar yani bir kere yapilan seyler en iyi sekilde yapilmali, umarim boyle devam etmez
Yani haklısın evet kötü hisseder insan
Onlara kalsa dört dörtlük yaptılar takıda bile bana resim atmayla aldılar
O kadar diyorsun yani nişan işleri tanıms sürecidir bence aileyi iyi tanı her şey sevmekle olmuyor
Kesinlikleeeee
Aynen öyle yani çok duyuyor şahit oluyoruz bunlara
Evet malesefff
Allah yardımcın olsun ben de mesela kendi açımdan çok sorunlar yaşadım bir yıllık çok güzel ilişki ayrıldı ayrılığın 3-4 haftasına nişan yaptı 🥺
Hadi bee. İşte bu kadar değer hak etmeyen insanlar var. Belkide allah kurtarıyor bizi bilemiyoruz
Kesinlikle öyle hiç bir şey anlamıyorsun biliyor musun istersen olayın detayını yazabilirim sormuştum burada yorumunu dinlemek isterim
Tabiii , özeldende yazabilirsin
Nasıl dersen gizliliği açtım
Yazabilirsin
Burdan mı yazayım
Nerden istersen
Gizli ya senin burdan yazayım
Yaz
Şöyle olay ya aslında Gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardşeimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya hiçbir şey anlamadım
O ciddi bir adım bekledi sen yapmadın mı bu arada yaşlarınız kaç
Ben 28 o 26 dıydı çıkmaya başladığımızda ben herşeyi ayarlıyordum ikiz kardeşimde benden önce ilişkisi vardı aynı zamana gelince ekonomik sebepler her şeyi ayarlıyacaktık ama ev aleti olayından gitti sonrasından nişan düğün dedi
Hadi gittin 15 günde başkasını nasıl sevdiki
Eveeet hemen birisiyle olması çok garip olmuş ama ciddi bir adım görmediği için senden uzaklaşmış olabilir en azndan bi evlilik teklifi falan etseydin
Elbette anlıyorum ama tanışalı 10 ay olmuştu herşeyi yoluna koyacaktım tek sevgilim tek aşkımdı kimse olmadı hayatımda ama nasip değilmiş ne diyeyim seven insan biraz çabalardı bir yol bulurduk dedim ama işte olmadı
Eevt sende haklısın 10 ay da uzun değilmiş ama demekki sadece evlilik olarak bakıyormuş ilişkiye. Yeni birisiyle olmasıda bundan ibaret
Aynen herkes onu dedi ailem arkadaşlarım tamam hadi gittin birini kısa sürede sevemez nişan yapamazsın senin karakterini düşürür ve hem yeni kişinin hemde benim ahımı aldı bir yerde üzüntü varsa orada haksızlık vardır dediler ne diyeyim Allah'a havale ettim
Çpk haklısın. Belkidr allah seni korudu her şerde muhakkak bir hayr vardır. Bunu hayat sana göterir emin ol
Gösterir değil mi biraz zaman ver dediler kim ne yaşattıysa yaşar dediler belki de evlencen ayrılcan daha zor değil mi dediler olmaz değil her şey olur şükret yoluna devam et
Kesinlikle hepsi cok doğru. Evet o an göremiyoruz kalp olarak ama biraz sabır ve bol dua en doğrusu
Kesinlikle Allâh razı olsun dinledin yorumların iyi geldi bana rahatlattı çok sağol sende çok mutlu olursun inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim takip ettim seni
Rica ederim bende takip ettim 🙏