Alışveriş & Hediyeler Düzdüğünüz çeyizler hâlâ sandıkta mı 🤣? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Lifler falan filan#Edameda ❤️ #ÇeyizAlışverişi 🛍️🎀🌸💍 Güncellemeler1 yıl Vazgeçiyorum, başlarım yarışmasına şeyine. O doymak bilmeyen şahıs kazansın sadakamız olsun. Ben daha fazla dayanamıcam kusacağım artık 🤮 hadi selametle 🙋🏼♀️ Düzdüğünüz çeyizler hâlâ sandıkta mı 🤣? Cevapla Fal Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Desperate houseman olarak çoğu kullanım da :d 0 2 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl @Edameda06 KS ye tekrar hoş geldin prenses 🙏💙 üzüldüm gittiğini görünce sensiz olmaz buraları yapma bi daha böyle yaramazlıklar:) Yorumla Edameda06 1 yıl 🙏🏻😇😊🤗 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bir kaç parça eşya almıştım Edacım öylece duruyorlar bir kısmını kullanmaya başladım hk kllş💓 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum ben ilgilenmiyorum o işler ile. Çeyizimde ne vardı onu bile bilmiyorum 🤣 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet canım Daha hala hiç kullanmadığım el örme dantel işleri duruyor hatıra diye saklıyorum 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hâlâ duruyorlar patikler havlular başörtüler 2 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Yok ya ne sandığı 😅 o kadar çeyizim yok ki 1 0 Yorumla
FurkanJ211 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 82% 1 yıl Çeyiz bile yok prensesimi böyle bekliyorum 🤣🤣 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. çeyizim yok 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Evet oyledir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Desperate houseman olarak çoğu kullanım da :d
@Edameda06 KS ye tekrar hoş geldin prenses 🙏💙 üzüldüm gittiğini görünce sensiz olmaz buraları yapma bi daha böyle yaramazlıklar:)
🙏🏻😇😊🤗
Bir kaç parça eşya almıştım Edacım öylece duruyorlar bir kısmını kullanmaya başladım hk kllş💓
Bilmiyorum ben ilgilenmiyorum o işler ile. Çeyizimde ne vardı onu bile bilmiyorum 🤣
Evet canım Daha hala hiç kullanmadığım el örme dantel işleri duruyor hatıra diye saklıyorum
Hâlâ duruyorlar patikler havlular başörtüler
Yok kullanmıyorum artık evde kaldım 😂
Yok ya ne sandığı 😅 o kadar çeyizim yok ki
Hiç çeyiz dizmedim
Çeyiz bile yok prensesimi böyle bekliyorum 🤣🤣
Sandık yok..
Çeyiz yapmadım daha sjsjsj
Benim yok böyle şeyler dkkfd
çeyizim yok
Evet oyledir