Alışveriş & Hediyeler Gelin için nişan bohçası nasıl olmalı? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor sizce?#Edameda ❤️#ÇeyizAlışverişi 💗🛍️💍👰💐 Güncellemeler1 yıl Süper S. Gelin için nişan bohçası nasıl olmalı? Cevapla Nişan Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sade, şık, duru ve ihtiyaca yönelik şeyler barındırmalı. Gecelik takımları , ipek giysiler.. 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Katılıyorum ✨ Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Bazen nişan bozuluyor bence bohçaya da gerek yok. 2 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Bu da doğru 😂 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Ben hep doğruları söylüyorum. Dinlemiyor sunuz ki beni. Yorumla Edameda06 1 yıl Uf suratsız Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Merci 🌹😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Görseldeki gibi olmalı. ihtiyaca yönelik ürünler barındırmalı kısaca. 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Bütün giyeceği iç, dış çamaşırlarını koysunlar minimum pentiden olsun dfhjjkkngfcvbb 1 8 Yorumla Edameda06 1 yıl Minimum Victoria secret olsun burhan 🤭🤣 Alfa_Tuğ 1 yıl Abuvvvv yaktın beni Makbileğğğ 🤣 Edameda06 1 yıl Alacaksın burhiiiş 😈😈😆 Alfa_Tuğ 1 yıl Üff sen de ne masraflı karı çıktın Makbileğğğ 🥴🤣 Edameda06 1 yıl Yiaa 🥺😭 Alfa_Tuğ 1 yıl Ağlama tamam Makbileğğğ tamam🥴 Edameda06 1 yıl 🤣 Erkek yaa sjsjsj Alfa_Tuğ 1 yıl 🤣
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% 1 yıl En sevdiği kokuları ürünleri ne varsa dolduracaksın :) 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evett Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Şu düğün nişan olayı fazla abartıldı kimse evlenemiyor arkadaş ya 😂 2 3 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Kesihl b*ku çıktı bu işin. Özellikle kız aileleri evliliğe engel olmak için elimden geleni yapıyor Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl *elinden Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Sonra gençler neden evlenmek istemiyor 😂 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bence şık olmalı ama abartıya da kaçılmamalı ihtiyaç dışında her şey konulmasın az öz olsun ❤️🌸 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ben bilmem bizimkiler hal eder 2 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Erkekler karışmaz zaten Yorumla Gof34 1 yıl Sorunu boş geçmeyim dedim 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl İyi yaptın sağol ☺️😆 Yorumla Gof34 1 yıl Rica ederim her zaman Yorumla Edameda06 1 yıl 😇 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Direk paketleri yokmu bunların alabileceğimiz 1 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Yok illa kaynana ve görümce düzenleyecek onları 🤣 Yorumla Wantutriforooo 1 yıl He biz ugrasmiyoruz o zaman iyi bari kaynana sever zaten uğraşsın 😂😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet erkek başka şeyleri yapsın xd Yorumla Wantutriforooo 1 yıl Mecbur napalim 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Görseldeki gibi ya da sade olmalı.. 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl ❤️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. nişan bohçasında makyaj malzemesi olabilir 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl O olmazsa olmaz 🤣 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Gelin içinde ne olmasını istiyorsa o olmalı 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Bence de öyle 🤭😄 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Gelin olmamalı, evlilik evlerden ırak 1 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Gelin olmazsa iki tane damat olur, damat ve damat xkssks Yorumla Oluştur 1 yıl Ahshsjgdf bunu kastetmemiştim, kadın olsun ama gelin vasfıyla değil sjsfh Yorumla Edameda06 1 yıl Ne vasfıyla olacak başka lan 🤭🤣 Yorumla Oluştur 1 yıl Düz kadın vasfıyla olsun, imza peşinde olmasın. Bundan güzel vasıf mı var😆😆 Yorumla Edameda06 1 yıl İmza atmazsa evlilik olmaz, imam nikahı mı olsun ya jjsjs Yorumla Oluştur 1 yıl Evlilik komple olmasın diyorum, imamı karıştırma sjjsg Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Pekiiiiğ Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hiç anlamam bu işlerden 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Erkekler anlamaz zaten Yorumla Kupid 1 yıl Tamamdır Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla
ツdᵢₐₘₒₙdₑyₑₛღ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok güzel ben beğendim 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl (❁´◡`❁) Yorumla
UmutYU Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl tüylü terlik olmazsa olmaz 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 hala var mıdır Yorumla UmutYU 1 yıl yoksa düğün olmaz Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Bu görseldeki gibi olur kabul ederm 2 0 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kro kro şeyleri ne zaman bırakacaksınız 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Sen istedin ya hemen şimdi Yorumla
Esmer_Çikolataaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Evleniyor musun? 😊 1 6 Yorumla Edameda06 1 yıl Yoo :D Yorumla Esmer_Çikolataaa 1 yıl Sevinmiştim senin adına 😊 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla Esmer_Çikolataaa 1 yıl Çok güzelsin 🤗 Yorumla Edameda06 1 yıl Teşekkürler o senin güzelliğin 🌸 Yorumla Esmer_Çikolataaa 1 yıl 🤗🤗 Yorumla
Brazers Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Edam 🖤😍 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne zırvalıyosun, çarparım bi tane ağzına şimdi s git ya her şeyi yakıp yıkasım geliyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sade, şık, duru ve ihtiyaca yönelik şeyler barındırmalı. Gecelik takımları , ipek giysiler..
Katılıyorum ✨
Bazen nişan bozuluyor bence bohçaya da gerek yok.
Bu da doğru 😂
Ben hep doğruları söylüyorum. Dinlemiyor sunuz ki beni.
Uf suratsız
Merci 🌹😂
🤣
Görseldeki gibi olmalı. ihtiyaca yönelik ürünler barındırmalı kısaca.
Evet
Bütün giyeceği iç, dış çamaşırlarını koysunlar minimum pentiden olsun dfhjjkkngfcvbb
Minimum Victoria secret olsun burhan 🤭🤣
Abuvvvv yaktın beni Makbileğğğ 🤣
Alacaksın burhiiiş 😈😈😆
Üff sen de ne masraflı karı çıktın Makbileğğğ 🥴🤣
Yiaa 🥺😭
Ağlama tamam Makbileğğğ tamam🥴
🤣 Erkek yaa sjsjsj
🤣
En sevdiği kokuları ürünleri ne varsa dolduracaksın :)
Evett
Şu düğün nişan olayı fazla abartıldı kimse evlenemiyor arkadaş ya 😂
Kesihl b*ku çıktı bu işin. Özellikle kız aileleri evliliğe engel olmak için elimden geleni yapıyor
*elinden
Sonra gençler neden evlenmek istemiyor 😂
Bence şık olmalı ama abartıya da kaçılmamalı ihtiyaç dışında her şey konulmasın az öz olsun ❤️🌸
Ben bilmem bizimkiler hal eder
Erkekler karışmaz zaten
Sorunu boş geçmeyim dedim 😂
İyi yaptın sağol ☺️😆
Rica ederim her zaman
😇
Direk paketleri yokmu bunların alabileceğimiz
Yok illa kaynana ve görümce düzenleyecek onları 🤣
He biz ugrasmiyoruz o zaman iyi bari kaynana sever zaten uğraşsın 😂😂
Evet erkek başka şeyleri yapsın xd
Mecbur napalim 😅
🤣
Görseldeki gibi ya da sade olmalı..
❤️
nişan bohçasında makyaj malzemesi olabilir
O olmazsa olmaz 🤣
Gelin içinde ne olmasını istiyorsa o olmalı
Bence de öyle 🤭😄
Gelin olmamalı, evlilik evlerden ırak
Gelin olmazsa iki tane damat olur, damat ve damat xkssks
Ahshsjgdf bunu kastetmemiştim, kadın olsun ama gelin vasfıyla değil sjsfh
Ne vasfıyla olacak başka lan 🤭🤣
Düz kadın vasfıyla olsun, imza peşinde olmasın. Bundan güzel vasıf mı var😆😆
İmza atmazsa evlilik olmaz, imam nikahı mı olsun ya jjsjs
Evlilik komple olmasın diyorum, imamı karıştırma sjjsg
🤣 Pekiiiiğ
Hiç anlamam bu işlerden
Erkekler anlamaz zaten
Tamamdır
🤣
Çok güzel ben beğendim
(❁´◡`❁)
tüylü terlik olmazsa olmaz
😂 hala var mıdır
yoksa düğün olmaz
😂 😂
Bu görseldeki gibi olur kabul ederm
Kro kro şeyleri ne zaman bırakacaksınız
Sen istedin ya hemen şimdi
Bunlar önemli değil ya
Nişan bohçası da mı varmış
Evleniyor musun? 😊
Yoo :D
Sevinmiştim senin adına 😊
😂
Çok güzelsin 🤗
Teşekkürler o senin güzelliğin 🌸
🤗🤗
Edam 🖤😍
Ne zırvalıyosun, çarparım bi tane ağzına şimdi s git ya her şeyi yakıp yıkasım geliyo