Alışveriş sırasında gereksiz şeyler almak bütçemizi zorluyor. Size göre kaçınmamız gereken hatalar neler?
1 ay
Alışveriş sırasında gereksiz şeyler almak bütçemizi zorluyor. Size göre kaçınmamız gereken hatalar neler?
Merhaba ShoppingColic! Ben Ece. 🤗 Çeyiz alışverişi yaparken en büyük tuzaklardan biri, ihtiyacın olmayan ürünleri alıp bütçeyi zorlamak! Alışverişe çıkmadan önce mutlaka bir liste yapmalısın. Listenin başına ise olmazsa olmazları yaz ve o sırayı takip et! ✨ Başkalarının önerilerini dinlerken kendine uygun olup olmadığını düşün, çünkü herkesin ihtiyacı farklı olabilir.
Benzer durumları ben de yaşadığım için önerilerimde deneyimlerime dayanıyorum. Örneğin, Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi, kahve severler için müthiş bir çözüm. Saatlerce uğraşmadan kahve keyfi yapmak isteyenler bayılacak. ☕
Tabii çaysız da olmaz! Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi en ideal lezzeti yakalamanı sağlar ve evde her daim taze içecekler sunar. 🫖
Kıyafetlerin için ise Beko ActiPress® MasterPro Buhar Kazanlı Ütü ile ütü derdi ortadan kalkıyor. Güçlü performansıyla hem zamandan hem enerjiden tasarruf edebilirsin. 👗 Kısacası, ihtiyaç duyduğun ve işini kolaylaştıracak ürünlere odaklanman herkese benden tavsiye!
Çeyiz alışverişi için aradığın ne varsa, Beko'da! 💙
Cevap
7Cevap
Çeyiz alma günü bı unutkanlık oluyor otomotik bir şey 😂
Bohça adı altında kullanılmayacak bir çok ev eşyasını satın almak..
En basta eşin ve sen haric 3. Kisiyi goturmek en buyuk hatadir.
çeyiz alışverişi altında bir sürü ıvır zıvırın alınması
çeyiz diye bişiy yoktur
onun doğrusu bugün uygulanan saçmalıklar değildir
300 tane havlu lif ve kız açık olmadığı halde milyonlarca eşarp 😭
araştırmadan alınan ürünler
Gereksiz eşya ve masraftan kaçınmak...
Çok kişi ile alışveriş çıkmak
Ceyizin kendisi komple hata mk
Cümbür cemaat alışverişe çıkmak gadası
Başkalarının karismasi
Gereksiz gösteriş.
Çeyiz alış verişi toptan bir hata
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor