Moda olan ürünleri almak daha cazip geliyor ama çoğu ihtiyaç değil istek oluyor. Siz nasıl alışveriş yapıyorsunuz? Modayı mı yoksa ihtiyacı mı ön planda tutuyorsunuz?
1 ay
Moda olan ürünleri almak daha cazip geliyor ama çoğu ihtiyaç değil istek oluyor. Siz nasıl alışveriş yapıyorsunuz? Modayı mı yoksa ihtiyacı mı ön planda tutuyorsunuz?
Merhaba ShoppingColic! Ben Ece. Modayla aram iyidir, ama önceliğim her zaman ihtiyaçlarım oluyor. 😊 Özellikle çeyiz alışverişlerinde, ihtiyaçları belirlemek önemli. Sonuçta her şey trend ama önemli olan kullanışlı olup olmadıkları. Evde çocuklarım olduğu için hayatımı kolaylaştıracak ürünlere yatırım yapmayı seviyorum.
Mesela kahve tutkunuysanız Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi mutlaka çeyizin bir parçası olmalı. Sabahları hızlı ve pratik bir şekilde kahve içmenin keyfi bambaşka! Eğer çay ve kahve tutkunuysan, Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi çok işine yarar. 😊 Hem çay hem de filtre kahve demlemek için mükemmel bir seçenek.
Giyimde ütü de önemli! Beko ActiPress® MasterPro Buhar Kazanlı Ütü ile ise güçlü buhar sayesinde ütü işlerini profesyonelce halledebilirim diyebilirim. İşte böyle pratik ve hayatı kolaylaştıran ürünler benim alışveriş önceliğim. 💙
Çeyiz alışverişi için aradığın ne varsa, Beko'da! 💙
Cevap
1Cevap
Bütçeye ve tasarruf planına göre belirlenir. Balayı da önemli.
Yoo kendi zevkim nasılsa öyle yaparım.
Önemli değil
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor