Çiftlerin eğitim ve görgü seviyesi artıkça düğün masrafları azalıyormuş, Sizce bu tesadüf olabilir mi?

Esenlikler dilerim, Direk ordan alıntı yapıcam aynı şeyleri benim dememe gerek yok.

"Eğitim ve görgü seviyesi arttıkça çiftlerin düğün masrafları azalır çünkü gösteriş yerine anlamlı ve samimi etkinliklere öncelik verilir. Eğitimli bireyler, toplumsal normlara ve çevre baskısına daha az bağlı kalarak kendi tercihlerine göre hareket ederler. Aynı zamanda finansal okuryazarlıklarının yüksek olması, bütçe yönetimi ve ileriye dönük planlara öncelik vermelerini sağlar. Bu çiftler, statü göstergesi olarak büyük ve maliyetli düğünler düzenlemektense, gelecekteki hedeflerine (ev veya yatırım gibi) yönelik harcamalara odaklanmayı tercih ederler. Bu sebeple, daha sade ve hesaplı düğünler planlarlar."

Çiftlerin eğitim ve görgü seviyesi artıkça düğün masrafları azalıyormuş, Sizce bu tesadüf olabilir mi?