Alışveriş & Hediyeler Kına gecenizde kayınvalideniz hangi altını hediye etsin isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kayınvalideniz avucunuza gram, çeyrek, tam altın, kolyemi yoksa yüzük mü takmalı? Kına gecenizde kayınvalideniz hangi altını hediye etsin isterdiniz? Cevapla Hediye Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 1 yıl Tabii ki de en kaliteli hangisi ise onu hediye etsin isterim. Külçe altın 24 ayar olsun :) 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. kına gecesi istemem. 1 0 Yorumla
Sananehıııhhh Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben evlilik düşünmüyorum ama olursa da kaynanam görümcelerim eltilerim filan hakkın rahmetine kavuşmuş olmalı🙄🙄😅😅😅😂😂😂 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl O konuda seçici değilim kaç kilo isterse taka bilir🤭 1 0 Yorumla
Laïcité Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bana tam versin hanıma da kaliteli bir kolye 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Kayınvalidem kınamda Yarım altın koymuştu elime 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. hangisini hediye etme istediyse onu versin fark etmez 0 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl bizde kapıda beklesek bizede getirseler olmaz mı 1 0 Yorumla
EsMer-SeKer38 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Besi bir yerde Veya 30g Elazig Burmasi 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kına gecesi denen saçmalığı yapmam 1 0 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Çeyrek mi yarım mı kapmıştım hstırlamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tabii ki de en kaliteli hangisi ise onu hediye etsin isterim. Külçe altın 24 ayar olsun :)
kına gecesi istemem.
Ben evlilik düşünmüyorum ama olursa da kaynanam görümcelerim eltilerim filan hakkın rahmetine kavuşmuş olmalı🙄🙄😅😅😅😂😂😂
O konuda seçici değilim kaç kilo isterse taka bilir🤭
Bana tam versin hanıma da kaliteli bir kolye
Kayınvalidem kınamda Yarım altın koymuştu elime
hangisini hediye etme istediyse onu versin fark etmez
bizde kapıda beklesek bizede getirseler olmaz mı
Besi bir yerde
Veya 30g Elazig Burmasi
Kına gecesi yapmam
kına gecesi denen saçmalığı yapmam
Durum neye elveriyorsa onu takar alır
Neye gücü yetiyorsa 🤷
Çeyrek mi yarım mı kapmıştım hstırlamıyorum