Alışveriş & Hediyeler Ev görmeye gelenler için çeyiz serilirken organizerlere mi koyulmalı yoksa yatak üzerine mi serilmeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çeyiz görmeye geldiklerinde organizerlere içerisinde mi olmalı yoksa eski usul yatak üzerine mi serilmeli? Ev görmeye gelenler için çeyiz serilirken organizerlere mi koyulmalı yoksa yatak üzerine mi serilmeli? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. organizerlere 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benim çeyizimden eşyalarımdan elaleme nə? Ben haset ve nazara inanırım. İnsanları evime sokmam açıkçası kolay kolay. 1 0 Yorumla
Mlekkko Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 96% 1 yıl Nasıl isteniyorsa öyle yapsınlar ama genelde yatağa konuluyor 1 0 Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Pfff çok sıkıcı ne görcekler benimle ilgili olan eşyalarda😂 ama yatak üstüne diye biliyorum 1 0 Yorumla
postman52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% 1 yıl Ev görmeye gelene çeyiz sermek nedir ya. Saçmalık 1 0 Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Niye ev görmeye gelene çeyiz seriyoruz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
organizerlere
Benim çeyizimden eşyalarımdan elaleme nə? Ben haset ve nazara inanırım. İnsanları evime sokmam açıkçası kolay kolay.
Nasıl isteniyorsa öyle yapsınlar ama genelde yatağa konuluyor
Pfff çok sıkıcı ne görcekler benimle ilgili olan eşyalarda😂 ama yatak üstüne diye biliyorum
Ev görmeye gelene çeyiz sermek nedir ya. Saçmalık
Benim eşyalarımdan Millete ne ki
Çeyiz sermeye karşıyım.
Yatak üstüne seriliyor
Yatak üzerine seriyorlar galiba
Görmek zorundalar mı 😂
Çeyiz görmeye gelinmemeli
Ev halkı karar versin
Böyle olsa da dağılır ki hep
bu şekilde çok daha şık
Niye ev görmeye gelene çeyiz seriyoruz
Yatak üzerine serilmeli