Alışveriş & Hediyeler Kız istemede kahve fincanları renkli desenli mi olmalı yoksa sade mi olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kız isteme - tanışma veya sözde ikram edilen kahve fincanları sade mi yoksa renkli desenli mi olmalı?Bitmeyen #ÇeyizAlışverişi 🐼🐰 Kız istemede kahve fincanları renkli desenli mi olmalı yoksa sade mi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Mümkünse içinde sadece kahve ve şeker olsun gadası 🙃 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. desenlide olur sade de.. esiminki farklı olabilir belki o da.. icsinler kahveyi gitsinler fincan mı beğendirecem onlara 🙄 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl İçindeki tatlı olduğu sürece avcunda getirse içilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben bu konulardan çok uzak birisiyim bence ben fikrimi belirtmemeliyim. Yani şimdi neyse. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Buna takılan olacağını sanmıyorum ben 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sade olmalı bence, bir ağırlığı olmalı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mümkünse içinde sadece kahve ve şeker olsun gadası 🙃
desenlide olur sade de.. esiminki farklı olabilir belki o da.. icsinler kahveyi gitsinler fincan mı beğendirecem onlara 🙄
İçindeki tatlı olduğu sürece avcunda getirse içilir
Ben bu konulardan çok uzak birisiyim bence ben fikrimi belirtmemeliyim. Yani şimdi neyse.
Seni bana vermezler Seni bana
Sadeliği daha çok seviyorum
Buna takılan olacağını sanmıyorum ben
Bence sade olması daha şık
Kağıt bardakta verilmeli starbucks gibi
Sade olmalı bence, bir ağırlığı olmalı.
Sade daha ağır başlı durur
sade tercih ederdim
Sade ve şık kullanırım ben olsaydım
Sade olmalı
Bence sade
desenli