Alışveriş & Hediyeler Evlilikte son sözü kim söyler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor #ÇeyizAlışverişiGelin mi damat mı? Yok yok kaynana bence 😂 Evlilikte son sözü kim söyler? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. eşim söyler 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Arada belki de sen 😅
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl birisinin mi söylemesi gerekiyor illa bazen kadın söyler bazen erkek söyler herhalde 🙄 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Bazen o bazen o evet de genel olarak hangisi? Kaynana diyorsun galiba 😅 merakettimmişte 1 yıl evet bir tanecik ciğerimin köşesi kaynanam canım annem 😂 Soran 1 yıl Bu cümleyi söylerken arkada kaynata “Öhö öhhöööö” diye lafıyla dürter 😂 merakettimmişte 1 yıl kaynanam yok neyse ki 😂 Soran 1 yıl Robot süpürgen var mı? Onun adını kaynana koy ya da 😅 merakettimmişte 1 yıl yok daha neler 😂 Soran 1 yıl Başkasına anlatırken; “Benim kaynana bir hamarat bir hamarat dip köşe süpürüyor “ 😂😂 merakettimmişte 1 yıl ahahahha ya sende de akıllara bak ha 😂 Soran 1 yıl Bu hikayeye güzel bir final yapmalı 😅 Kaynanaya giderler derler ki; Sen gelin evini dip köşe temizliyormuşsun. Kaynana sonradan gerçeği öğrenir, Sen onun eve gittiğinde fark edersin; kaynana robot süpürge almış üzerine de Gelin yazdırmış 😂 merakettimmişte 1 yıl bunu yazdırmasına gerek yok ben kaynanama ihtiyacı olduğunda temizliğe kendi hür irademle giderim sonra da kendimle onun gözü önünde dalga geçerim zaten robot süpürge gibi gelinim anne diye o sebeple yapsın alınmam 😂😂😂😂 Soran 1 yıl Senin final daha etkili oldu 😂 teşekkür ederiz 🤗 merakettimmişte 1 yıl rica ederiz 😃
kitapların_ruhu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Konunun sonunda yanacak kişi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Eyvah ki ne eyvah Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben söylerim 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır ben, der damat 😂 Yorumla Soran 1 yıl Arkadan kaynana öhö öhööö ben varım der 🤣 Yorumla Eylulemira 1 yıl Aslan kadınıyım ben Yorumla Soran 1 yıl Lafımın üstüne laf dedirtmem gibi yazdın 😅 Yorumla Eylulemira 1 yıl Öyle zaten Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aynı anda bi iki üç. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Damat gelin üç dediğin de kaynana herhalde 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
eşim söyler
Arada belki de sen 😅
birisinin mi söylemesi gerekiyor illa bazen kadın söyler bazen erkek söyler herhalde 🙄
Bazen o bazen o evet de genel olarak hangisi? Kaynana diyorsun galiba 😅
evet bir tanecik ciğerimin köşesi kaynanam canım annem 😂
Bu cümleyi söylerken arkada kaynata “Öhö öhhöööö” diye lafıyla dürter 😂
kaynanam yok neyse ki 😂
Robot süpürgen var mı? Onun adını kaynana koy ya da 😅
yok daha neler 😂
Başkasına anlatırken; “Benim kaynana bir hamarat bir hamarat dip köşe süpürüyor “ 😂😂
ahahahha ya sende de akıllara bak ha 😂
Bu hikayeye güzel bir final yapmalı 😅 Kaynanaya giderler derler ki; Sen gelin evini dip köşe temizliyormuşsun. Kaynana sonradan gerçeği öğrenir,
Sen onun eve gittiğinde fark edersin; kaynana robot süpürge almış üzerine de Gelin yazdırmış 😂
bunu yazdırmasına gerek yok ben kaynanama ihtiyacı olduğunda temizliğe kendi hür irademle giderim sonra da kendimle onun gözü önünde dalga geçerim zaten robot süpürge gibi gelinim anne diye o sebeple yapsın alınmam 😂😂😂😂
Senin final daha etkili oldu 😂 teşekkür ederiz 🤗
rica ederiz 😃
Konunun sonunda yanacak kişi
Eyvah ki ne eyvah
Ben söylerim
Hayır ben, der damat 😂
Arkadan kaynana öhö öhööö ben varım der 🤣
Aslan kadınıyım ben
Lafımın üstüne laf dedirtmem gibi yazdın 😅
Öyle zaten
Aynı anda bi iki üç.
Damat gelin üç dediğin de kaynana herhalde 😂