aralık ayında nişan düşünüyorum elbiseyi nasıl yapmam gerektiğine karar veremedim. Kiralık 8bin civarı kişiye özel dikim 14-15civarı sizce hangisi mantıklı

aralık ayında nişan düşünüyorum elbiseyi nasıl yapmam gerektiğine karar veremedim. Kiralık 8bin civarı kişiye özel dikim 14-15civarı sizce hangisi mantıklı
Eğer ki sık davetlerin oluyorsa eşinle gideceğini de düşünüyorsan ve o benim nişan elbisem özel olmasın hep giyerim dersen diktir satın al yoksa bence yani Bi düğünde giyilen abiye bir hada giyilmiyir yakın akraba olmaz ise de zaten abiye giyilmiyr oye düşün istersen bence eğer içine sinen beğendiğin bir model varsa kirala derim ben zaten daha bir sürü masraf çıkacak dimi
Sık davetlerimiz olur ama dediğin gibi abiye genelde yakın akraba düğünlerinde giyiliyor ben elbiseyi giyersem bebeğimiz olursa falan onun çekiminde de kullanırız güzel bir anı olur diye düşünmüştüm ama baya bir masrafımızda olacak tabii ki bohçası falan derken
Cevap
2Cevap
Satın al zaten evlilikte bir kuruş harcama yapmıyorsunuz kız tarafı olarak
Ne saçmaladın acaba sen şimdi ayrıca nişan elbisesini erkek tarafı alıyor nişanı kız tarafı yapıyor
Soyguna devam yani
Beyefendi soygun falan yok ben çeyizimi 60-70bine dizdim bunun harici yatak odası takımı halılar ve perdeleride biz alıyoruz yani bana sevgilim böyle bir şey demiyor sizi soymuşlar galiba ondan yakınıyorsunuz
Yoo çok şükür bekarım. Reel ve sosyal medyada görüyoruz saçma adetler ile soyulan erkekleri
Kiralık al
Öyle mi diyorsun
Bende kiralamıştım mantıklı olan o
Bilemedim ya bende daha sonra kullanabilir miyim diye düşünüyorum
Kiralık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?