Çeyiz alışverişine keyif katan küçük ev aleti hangisi?

💍 Büyük gün yaklaştı, heyecan dorukta! 👰🏻‍♀️🤵🏼‍♂️

Adım adım yeni bir hayata doğru ilerlerken çeyiz listelerini tamamlamanın da vakti geldi. 🪄 Hayalindeki evin ruhunu yansıtacak o küçük ev aletleri, hem yeni hayatını kolaylaştıracak hem de çeyiz alışverişine keyif katacak. 🤩

Peki senin çeyiz alışverişine keyif katan o küçük ev aleti hangisi?

Çeyiz alışverişine de yeni evine de keyif katan küçük ev aletleri Beko’da!

✨ Renkli dokunmatik ekranı üzerinden tek dokunuşla 10 farklı kahve seçeneği sunan Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi ile yeni evinden kahve kokusu eksik olmayacak! 250 gram kapasiteli çekirdek haznesi ve 13 farklı öğütme seviyesi ile her damak tadına uygun kahveyi hazırlayabilir, evinin her köşesini taze kahve kokusuyla doldurabilirsin.

✨ “Sabah kahvaltım çaysız, akşam keyfim filtre kahvesiz olmaz.” diyen çiftler için tek makina, çifte lezzet! Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi​, iki farklı filtresi ile hem çayı hem de filtre kahveyi en ideal koşullarda otomatik olarak demliyor, üstelik tatları ve kokuları birbirine karışmıyor! Çayı posasından ayırdığı için her dem taze içim sağlıyor.

✨ Akıllı ütüleme modu ile her kumaş türü için uygun ve güvenli sıcaklık sunan Beko ActiPress® MasterPro Buhar Kazanlı Ütü sayesinde ütü yapmak hiç olmadığı kadar keyifli. 3000 Watt gücü, 600 gram şok buharı, 165 gram/dakika sürekli buharı ve kireç temizleme özelliği ile zorlu kırışıklara karşı en büyük yardımcın!

Keyifli çeyiz alışverişinin yolu Beko’dan geçer! 💙

Senin çeyiz alışverişine keyif katan o küçük ev aleti hangisi? Cevabını paylaşmayı unutma! ✨