💍 Büyük gün yaklaştı, heyecan dorukta! 👰🏻♀️🤵🏼♂️
Adım adım yeni bir hayata doğru ilerlerken çeyiz listelerini tamamlamanın da vakti geldi. 🪄 Hayalindeki evin ruhunu yansıtacak o küçük ev aletleri, hem yeni hayatını kolaylaştıracak hem de çeyiz alışverişine keyif katacak. 🤩
Peki senin çeyiz alışverişine keyif katan o küçük ev aleti hangisi?

Çeyiz alışverişine de yeni evine de keyif katan küçük ev aletleri Beko’da!
✨ Renkli dokunmatik ekranı üzerinden tek dokunuşla 10 farklı kahve seçeneği sunan Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi ile yeni evinden kahve kokusu eksik olmayacak! 250 gram kapasiteli çekirdek haznesi ve 13 farklı öğütme seviyesi ile her damak tadına uygun kahveyi hazırlayabilir, evinin her köşesini taze kahve kokusuyla doldurabilirsin.
✨ “Sabah kahvaltım çaysız, akşam keyfim filtre kahvesiz olmaz.” diyen çiftler için tek makina, çifte lezzet! Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi, iki farklı filtresi ile hem çayı hem de filtre kahveyi en ideal koşullarda otomatik olarak demliyor, üstelik tatları ve kokuları birbirine karışmıyor! Çayı posasından ayırdığı için her dem taze içim sağlıyor.
✨ Akıllı ütüleme modu ile her kumaş türü için uygun ve güvenli sıcaklık sunan Beko ActiPress® MasterPro Buhar Kazanlı Ütü sayesinde ütü yapmak hiç olmadığı kadar keyifli. 3000 Watt gücü, 600 gram şok buharı, 165 gram/dakika sürekli buharı ve kireç temizleme özelliği ile zorlu kırışıklara karşı en büyük yardımcın!

Keyifli çeyiz alışverişinin yolu Beko’dan geçer! 💙
Senin çeyiz alışverişine keyif katan o küçük ev aleti hangisi? Cevabını paylaşmayı unutma! ✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
323Cevap
Birçok teknolojik alet var keyfimizi katlayan. Ama benim tercihim tabii ki de kahve ve çay makineleri. Özellikle sonbahar ve kışın gerçekten keyfimize keyif katıyorlar 😍
Kahve makinesi olmayan çeyize çeyiz demem gadası
Kahve makinası olabilir tabi ki de.
Bence çeyize alınması gereken en önemli şeylerden birisi mini buzdolabı.
Neden diyecekseniz, odanızda eşinizle size özel kaçamaklarınızı saklayabileceğiniz bir şey olması çok güzel. Birisi size misafirliğe kaldığında veya çocuğunuz olduğunda diğerleriyle paylaşmak zorunda olmadığınız şeyleri içeren küçük bir depo. 😃
Misafirler çok sorar bu buzdolabı neden burada diye.
Yatak odasına misafirlerin gireceğini sanmam, giriyorsa da o niye burada bu niye şurda diye sormasın 🤨
Girenler var. Sormaması ve girmemesi lâzım tabii ama yapıyorlar.
O tip birini evime alacağımı sanmıyorum 🤔
ben en cok kahve cezvesine ve kahve fincanlarima özen göstermistim, cünkü her aksam esimle kahve icmeyi hayal etmistim yani günlük kullanim diyebilirim. öylede oldu, yatmadan önce karsilikli kahve icer günün degerlendirmesini yapariz, bizim evin vazgecilmezi oldu. o kahve mutlaka icilecek.
Bence çeyiz alışverişine keyif katan en güzel küçük ev aleti elektrikli süpürgedir. Temizlik yaparken hem pratiklik sağlıyor hem de zaman kazandırıyor. Evin her köşesini kolayca temizleyip ferah bir ortam yaratmak, bu alışverişin en keyifli yanlarından biri.
Bence çeyiz alışverişine keyif katan küçük ev aleti kesinlikle kahve makinesi. Özellikle kahve sever biriysen, her sabah taze kahve kokusuyla güne başlamak insana ayrı bir mutluluk verir. Misafir ağırlarken de büyük kolaylık sağlar. Ayrıca mutfakta şık durması da cabası. Kahve makinesi, hem pratik hem de keyifli bir yatırım gibi geliyor bana. ☕
Bu güzel paylaşım için emeğinize teşekkür ediyorum
Çeyiz alışverişine keyif katan küçük ev aletlerinden biri, kahve tutkunu olanlar için kesinlikle Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi olabilir. Çeşitli kahve seçenekleri ve farklı öğütme seviyeleri sunması, yeni evde hem misafirlere hem de çiftlere keyifli anlar yaşatır. Ayrıca, sabahları hızlı ve lezzetli kahveler yaparak güne güzel başlamanı sağlar. Özetle, hem işlevsel hem de yeni ev hayatına renk katan harika bir tercih!
Çeyiz alışverişinde gerçekten kahve çok önemli bir kavramdır aslında kahveyi her ne kadar basit düşünüyor olsak da, kahve bizim bir ömür boyu 40 yıl hatırının kalacağı bir içecektir
Türk kahvesi makinesi. Huzur bir gün ve yorgunluk kahvesini eşiniz ile birlikte içerken güzel bir anı sahibi olabilirsiniz. Bu yüzden türk kahvesi Makinesi,
Bence çeyiz alışverişine keyif katan en küçük ev aleti, şık bir elektrikli süpürgedir. Hem pratik hem de kullanımı kolay olmasıyla temizlik işlerini eğlenceli hale getirir. Üstelik güzel bir tasarıma sahip olduğunda mutfağınızı ya da evinizi daha da güzel gösterir.
Kahve makinesi herkes için öncelikli olsada ben mutfak şefi oldugunu düşünüyorum
Hamur kek köfte hatta rende meyve sıkacağı parçalayıcı smothe aparatları bile var vazgeçilmezim benim
Çeyiz alışverişine keyif katan aynı zamanda evde işime yarayan ve elimin altında olan küçük ev aleti "çay makinesi" gerçekten de pratik. Beko markası olursa daha iyi olur.
Beko kahve makinesi harika ya arkadaşımda görmüştüm, denedim harika bir lezzet katıyor. Çeyizim için şimdiden sipariş verdim
Mutfak şefi
Blender seti
Airfryer
Dikey ütü
Süpürge
Bunlara öncelik tanırdım 🤦♀️☺️
Beko ürünleri Arçelik ürünleri gerçekten çok kaliteli alınması gerekiyorsa bu ürünler tercih edilebilir
Güzel bir çalışma yapmışsın kahve makinesi ve kahvaltı hazırlarken bütün isteğimi karşılayan ev aletleri
çeyiz alışverişine başlamadım daha ama fincan takımları kesinlikle olmazsa olmazım olucağına eminim 🥹😂
Kahve makinesi bence.. çünkü kahve içmeyi çok seviyorum ve artık makine olmazsa yapamayacak gibi hissediyorum. Benim en çok işime o geliyor.
bence evde işimizi kolaylaştıran zamandan tasarruf ettirecek eşim ve benim daha az yorulmamızı sağlayacak her alet olabilir
Saç düzleştirici alırım
Saclarm prensesler gibi olsn
kahve makinası alırdımmm yaaa her şey olmadan olur türk kahvesi olmadan olmaz
Kahve. Makinası cok onemli ya oyle sadece duz kahve yapmamalı başka ayarlarıda olmalı
Benim tüm çeyizim Bekodan
Hepsi çok kullanışlı ve harika
Kahve çay makinesi tost makinesi blender vesaire
Beko CaffeExperto Tam Otomatik Espresso Makinesi tavsiye ederim ☕️
Mesela güzel bir akıllı kahve makinesi ve akıllı fırın olabilir
Bence çeyiz alışverişine keyif katan en güzel küçük ev aleti elektrikli süpürgedir
Küçük olan, tekli düşünürsek kahve fincanları ve yanına verilen su bardağı (kahvenin yanı için)
Kahve makinesi olmadan olmaz
Her zaman alınan ve nadir kullanılan kahve makinası
Hiç bir şey almazdım herhlade elim ayağıma dolanırdı
Benim açımdan kahve makinası ve TV diyebilirim
Kahve makinası. O kadar yorgunluğun üzerine bir kahve iyi gider 😂👍
Benim için meyva suyu çıkaran bir makine işimi dha çok görür ve severim
Beko demin hem kahve hemde çay yapması hoşuma gitti.☺️
Ben şimdi ne diyecem benim hiç bir tecrübem yok 😂🤣
Alet mı oda yok 😂🤣
Mutfak robotu bence çok güzeldi ama çok pahalı eşyalar ya biraz ucuz atın da gözünü seveyim
Kahve makinesi genel kullanım için çok iyi olabilir
#Hükümdar
Beko kalitesi her üründe farkını gösteriyor yaa.
bekar olarak blendır aldım çok kullanışlı shake falan yapıyom çeyize gerek yok
Beko bu işi çok güzel yapıyor, ben kahve makinesini tercih ederdim.
Güzel ürünleri var, emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.
Beko gerçekten kaliteli. Mühendis olarak yorumum. Çünkü Avrupa ürünleri beko dur.
Çeyiz alışverişi yapmadım hiç ama kulağa stesli geliyor
espresso makinesi ve hamur yoğurmak için standmikser
Kahve ile yaşayan biri olarak espresso makinesiz olmazz
Kritik olan şu an ütü. İlk aklıma gelen buydu. Kadınların çoğu zorlu ütü serüvenlerini sevmez
Elektrik süpürgesi, air fry , ketıl, blendır.
Kahve makinesi benim için öncelikli bir ürün
Hem keyif hemde boş masraf olarak yerde yuruyen supurgeler
Tuzlu kahve yapan bir kahve makinesi kesinlikle 😂
Çeyiz alışverişi yapmadım henüz paylaşım için teşekkürler..
Çeyiz için önce damat lazım listenin ilk başında damat var
Pijama terlik ev aleti olmasa da>>>>
Ekmek makinası ya da tandır olmalı. o ateşte yufka yapıp miss gibi yemek canım çekti
Çeyiz alışverişinde en sevdiğim sey benim alışverişinin olmaması 😁
çaycı bence ya hatta alasım bile var bu aralar
Bir bilgisayar yeter bana aslında evlilik zaten bu ekonomide zoru geçtim artık imkansız olduğu için.
otomatik çay ve kahve makinesi keyfime keyif katıyor. dünyanın en iyi icadı diyebilirim