2. kez gelinlik diktirmek normal mi?

Selamlar, nişanlımla o kadar gelinlik için gezdik. Bir yerde kiralık bulduk ama aşırı pahalıydı. Bizde böyle olunca sıfırdan diktirelim daha uyguna geliyor dedik. Beğendiği modeli gelinlikçiye gösterdi 4-5 kez provaya gitti istediğini anlattı. Son provaya gidip teslim aldığında beğenmediğini söyledi. Ben hiçbir şeye karışmadım. Başta bir şey söylemedi ödemeyi yaptım ardından bunu hiç beğenmediğini kendi parasıyla (Yine borç bize gelecek) gidip diğerini kiralamak istediğini söyledi. Bende bunu kesin bir dille kabul etmedim. Kınayı kendisi yapacağı için kınayı bile iptal edip oraya gidecek parayı gelinliğe vermeyi düşünüyor. Ne olursa olsun istemiyorum böyle birşeyi dedim. Gelinlikçiye tekrar gittik sıkıntılı yerleri söyledi adamlar düzenleyeceğini söyledi ama halen yeni bir gelinlik kiralama derdinde. (Kızın hakkını yemem illa şu olacak bu olacak diye tutturmadı) Bu durum aşırı saçma geliyor bana. Hiçbir yerde duymadım 2. kez gelinlik alındığını. Dünyanın parasını verdim, atsan atılmıyor satsan satılmıyor resmen kaldırıp çöpe atmak gerekiyor. Kızlar cevaplarsa sevinirim.

2. kez gelinlik diktirmek normal mi?