Alışveriş & Hediyeler Çeyiz alışverişi yaparken garanti ve servis hizmetlerine dikkat ediyor musun? FireandFire Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ürünlerin garantisi ve servis ağı senin için ne kadar önemli? Çeyiz alışverişi yaparken garanti ve servis hizmetlerine dikkat ediyor musun? Cevapla Alışveriş Soruları Çeyiz Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kanka etıket paylaşmamiz gerekiyomuş soru yaparken, yoksa kabul olmazmiş çekimiz. 0 0 Yorumla
MrOreo Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Ediyorum, ne zaman başlayacağı önemli, birde eğer aldığım eşyalar başka şehire gidecekse orada da servise ulaşımı kolay mı değil mi ona bakıyorum 0 0 Yorumla
Serap_Türk Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Ne bitmez çeyizmiş be 1 aydır çeyiz sorusu soruyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka etıket paylaşmamiz gerekiyomuş soru yaparken, yoksa kabul olmazmiş çekimiz.
Ediyorum, ne zaman başlayacağı önemli, birde eğer aldığım eşyalar başka şehire gidecekse orada da servise ulaşımı kolay mı değil mi ona bakıyorum
Ne bitmez çeyizmiş be 1 aydır çeyiz sorusu soruyorsun
kesinlikle en önemlisi o zaten
Çok önemli