kafelere göre daha ekonomik olduğu kesin de genel bakın. ne kadar para harcıyorsunuz mesela günlük kahveye?
alsam mı? kahve bağımlısı olarak

kafelere göre daha ekonomik olduğu kesin de genel bakın. ne kadar para harcıyorsunuz mesela günlük kahveye?
alsam mı? kahve bağımlısı olarak

Evde kendi kahvenizi yapmanın hayattaki küçük bir keyif olduğunu söyleyebilirim, kendi zevkinize ve beklentilerinize göre karışımlar ve aromalar yaratabilirsiniz.
Dışarıdan gelen tekliflere rağmen, kendi kahvemi kendim yapmanın, kendime sunabileceğim şeyler açısından daha faydalı olduğunu düşünüyorum :)
sık kahve içen biriyseniz tavsiye ederim. çekirdekten ya da öğütülmüş kahveden yapanlar, kapsüllülere göre daha ekonomik ama makineleri biraz daha pahalı oluyor ona göre.
Cevap
4Cevap
Ekonomiktir evet
Valla biz aldik ne zamandir istiyorduk zaten 4 gun oldu daha ve cok komik simdi yaptim bir cappuccino + ekstra espresso be oturdum senin soruyu gordum dedim yazmazsam olmaz. Biz seviyoz yani annemle bayila bayila iciyoz ona da yaptim normal sade bir kahve
Tabiki ekonomik dışarıya kıyasla kar da oluyor sun, kahve seviyorsan makine olmalı diye düşünüyorum
Ekonomik değil yabii ki. Çekirdek kahve pahalı artık 👍🏻 400 lira filan en ucuz çekirdek kahve. Yarım kilosu..
* tabii ki
Bi ofise bir tanede ece şart artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?