Merhabalar.
Erkek kardeşim aralık ta evlenicek. Gelin kızın annesi bohçaya gerek yok dedi, Gençler kendileri gitsin beğendiklerini, halletsinler dediler. Benim Annem ztn ta geçen sene başlamıştı bişeyler almaya ama kaynana öyle deyince Annemde tamam dedi. Hatta bir kaç şey almıştı tarak seti vs. onları da öylesine götürüp hediye etti annem gelin kıza hani almıştım evde kalmasın diye.
Şimdi dün gelin kız erkek kardeşime şey demiş. Annen Anneme bohça yapmıcaz hem dururumuz yok gibi vs. şeyler dedi onlar balkonda konuşurken ben duydum. Halbuki kendi annesi dedi. Ne alaka şimdi ya? Bende yanlarındaydım annesi kendisi dedi. Annem çoğu bohça için aldığı şeyi de türkiye de bıraktı çünkü şeker bayramında ziyarette gelinin annesi demişti gerek yok diye. Muhtemelen kendisi masraf etmek istemedi diye tahmin ediyorum.
Şimdi kadın perşembe yemeğe çağırdı. Şimdi eğer derse biz vazgeçtik bohça istiyoruz, o zmn Ne yapalım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kararlar değişebilir yani
Tamam da almanyada yaşıyoruz ztn burada çoğu şeyi bulmak zor. Ve ayrıca onun annesi söyledi gerekmyok diye kız kardeşime senin annen dedi ben duydum diye yalan söylüyor. Ne gerek var buna
Uyuzluk mu sesdin
Sezdin
Evet, karar değişir tamam sıkıntı yok ama. Önce bir şeye evet deniyor sonra hayır oluyor. Veya hayır sonra evet oluyor. Böyle şey olur mu ya