Alışveriş & Hediyeler Sizce çeyiz almak saçma mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sizce hım saçma mıı😄😃off kararsız kaldım koca yok falan ama Güncellemeler1 yıl Yupp÷÷iiii Sizce çeyiz almak saçma mı? Cevapla Fal Soruları Çeyiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sultankalavun Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl YANİ BEN BİLE ALDIM BULAŞIK MAKİNESİ İLLA KARIMA BIRKACAK DEĞİLİM BU KALIPLAR SAÇMA KIZ TARAFI ERKEK TARAFI DİYE 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Maşallah 😁😄 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ev eşyası almak mantıklı çünkü her geçen gün zamlanıyor her şey 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Eskilerin bir lafı var çeyizi önceden yapan geç evlenirmiş 😁 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aaa öyle mii Yorumla
çiftkanat Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Oda olur inşallah. al tabi. kısmet nerde nasıl nezaman Allah bilir 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Kısmetim yokki😂😅 Yorumla çiftkanat 1 yıl Bizde şans elbet gülecek sıkma canını Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 🥲🤣 Yorumla çiftkanat 1 yıl Asma o güzel yüzünü. ciddiysen bak istemeye gelirim😁🌺 Yorumla Soran 1 yıl Sağol 😅😂 Yorumla çiftkanat 1 yıl Hahha. sende sağol. Yorumla
paptya0077 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Saçma tabi ortada ne aday ne de ev var yani ne diye eşyalar alayım boş işler bunlar ya 1 0 Yorumla
beyazsus49 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl Neden saçma olsun evini neyle dayayıp döşemeyi düşünüyorsun 1 0 Yorumla
_UgROzcN_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl saçma tabi adet mi kaldı 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hımm Yorumla Soran 1 yıl Evet de Yorumla _UgROzcN_ 1 yıl de derken Yorumla Soran 1 yıl Öyle☺ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
YANİ BEN BİLE ALDIM BULAŞIK MAKİNESİ İLLA KARIMA BIRKACAK DEĞİLİM BU KALIPLAR SAÇMA KIZ TARAFI ERKEK TARAFI DİYE
Maşallah 😁😄
Ev eşyası almak mantıklı çünkü her geçen gün zamlanıyor her şey
Evet
Eskilerin bir lafı var çeyizi önceden yapan geç evlenirmiş 😁
Aaa öyle mii
Oda olur inşallah. al tabi. kısmet nerde nasıl nezaman Allah bilir
Kısmetim yokki😂😅
Bizde şans elbet gülecek sıkma canını
Teşekkürler 🥲🤣
Asma o güzel yüzünü. ciddiysen bak istemeye gelirim😁🌺
Sağol 😅😂
Hahha. sende sağol.
Saçma tabi ortada ne aday ne de ev var yani ne diye eşyalar alayım boş işler bunlar ya
Neden saçma olsun evini neyle dayayıp döşemeyi düşünüyorsun
Evleneceğin zaman alırsın
saçma tabi adet mi kaldı
Hımm
Evet de
de derken
Öyle☺
Sacma değil
Yok al iyidir