Alışveriş & Hediyeler Nişan bohçası hazırlamak gerekli bir şey mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Selamlar 🌹Evlilik yoluna adım atarken iki tarafında birbirine aldığı eşyalar bohça olarak hazırlanıp kız evine getiriliyor vs. Sizce gerekli mi yoksa gereksiz mi? Nişan bohçası hazırlamak gerekli bir şey mi? Cevapla Nişan Soruları Evlilik Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Merhaba,Benim için hiçbir önemi yok! 😅Bana aşkım lazım! 😅Kılık kıyafetini yani günlük sıradan üst baş ile gelse yeterli, hallederiz! 😅 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Özel gününde de sıradan giyinmez insan ya 😅 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Benim için onun da önemi yok aşkım hep özel gelir güzel gelir çuval da giyse yakışır benim aşkıma 😅Yeter ki açık dekolte transparan mini olmasın 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Güzel düşünüyosun 😊 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Teşekkür ediyorum 😅 senin güzelliğin 😅 Aşkım güzelleşmez giydikleri ile sürdükleri ile taktıkları ile Aşkım güzelleştirir giydiğini sürdüğünü taktığını Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Biz daha yeni götürdük abimin nişanlısına şu tablo bizde 150 bine yakın tuttu. Icinde gereklileri olduğu kadar gereksizleri de var fazlası fuzuli. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten bu kadar tutuyor mu? 😐😱 Yorumla FeshiMüna 1 yıl Tutuyorr maalesef de bizimki biraz daha farklı burada yatak seti nefresim felan fazlası bize ait. Çeyizin birazınıda erkek evi yapıyor diyebilirim. Yorumla Soran 1 yıl Adetler farklı olunca maliyet artıyor anladım, erkeğe yapılan bohçada var aynı şekilde tutuyor mu merak ediyorum. Allah yardım etsin 😅🌹 Yorumla FeshiMüna 1 yıl Tutmuyor üstelik bize getirmediler zorunluluklari yok 🙄😃 Tüm evlenenlere inşallah. 🌸 Yorumla
kedilihava Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Çok gereksiz bir şey kimse donundan çorabına kadar almak zorunda değil ki ben olsam istemezdim bana alınmasın ı 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tercih meselesi heryerin örf adeti var istiyorlarsa mecbur 1 0 Yorumla
Salakçadüşünen Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evlilik bohçası anlamlı da Nisan bohçası gereksiz biraz 1 0 Yorumla