Evlenmeyin aldatıyolar. Erkekler tek eşli değil bu doğalarında var ve fırsatını bulan her erkek aldatıyor. Kanmayın. O pembe dizilerde filmlerde romanlarda oluyo anca.
@yrmz3405 tabii ki haklıyım. Akıllı bi kadın evlenmez. Akıllı kadın bekar kalır çalışıp parasını kazanır gönlünce harcar gezer. Çok yargılıyolar bekar kadınları ama en rahat onlar ve hesap vercekleri kimse yok inan bana em güzeli böyle
O instagramdaki videolar fotoğraflar canım cicim ayları o kadar eğlence yeni eşyalar çeyiz meyiz bunların hepsi evliliğin karanlık yüzünü kapatan şeyler. Aradan 1 yıl hatta ne 1 yışı 6 ay geçtikten sonra gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlıyo. Ailevi sorunlar, erkeğin tuhaf huyları veya kadının, maddi sorunlar. Ciddiyim böyle. Çok fazla şahit oldum ve nerde evli çocuklu adam varsa hep yürüdü. O yüzden benden uzak olsun zaten aşka da inanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Paran varsa al kaçırma gadası
Bence sevdiysen alabilirsin evet
Arçelik Pişmanlıktır Almayın ….. Arçelik ürünleri hemen arıza yapıyor gidin Samsung veya Profilo’dan alın
Evimdeki butun beyaz esyalar arcelik ve 16 yildir kullaniyorum. Ufak tefek yeni problemler cikartti hepsi bu.
Çok harika gibi görünüyor ama beyaz renkli olsaydı daha güzel olurdu görünüşüne aldanmışsın beyaz
Renginin beyaz olmasısı sevmedim, sararır o bir müddet sonra
Evlenince alırsın kardeşim şimdiden alma yeni ürünler çıkar
Evlenmeyin aldatıyolar. Erkekler tek eşli değil bu doğalarında var ve fırsatını bulan her erkek aldatıyor. Kanmayın. O pembe dizilerde filmlerde romanlarda oluyo anca.
Bak bu konuda haklisin
@yrmz3405 tabii ki haklıyım. Akıllı bi kadın evlenmez. Akıllı kadın bekar kalır çalışıp parasını kazanır gönlünce harcar gezer. Çok yargılıyolar bekar kadınları ama en rahat onlar ve hesap vercekleri kimse yok inan bana em güzeli böyle
O instagramdaki videolar fotoğraflar canım cicim ayları o kadar eğlence yeni eşyalar çeyiz meyiz bunların hepsi evliliğin karanlık yüzünü kapatan şeyler. Aradan 1 yıl hatta ne 1 yışı 6 ay geçtikten sonra gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlıyo. Ailevi sorunlar, erkeğin tuhaf huyları veya kadının, maddi sorunlar. Ciddiyim böyle. Çok fazla şahit oldum ve nerde evli çocuklu adam varsa hep yürüdü. O yüzden benden uzak olsun zaten aşka da inanmıyorum
Haklisin dedim baska bir sey demedim ki. 1 yil cok kisa olmus sadece. O kadar degil.
@yrmz3405 yok fikrimi söyledim. 1 veya 2 yıl işte neyse
2 yil daha mantikli 😉
@yrmz3405 tamam 2 yıl olsun yani 6 ayda biten evlilikler de gördüm ondan öyle dedim
İnternetten kullanıcı yorumlarına bak istersen öyle karar ver
Garantisi geçer evleneceksen yakında al
Alırsın umarım
Tost makinasında Dökümix çok iyi
Güzel gibi istersen al
Bize de tost yapacaksan alabilirsin tabii
Daha evlenmedin mi
Güzel evet
Evet al
Çok nadir kullanıyorsun haberin olsun
Alabilirsin.
Al beğendiysen