Alışveriş & Hediyeler İç güveysi erkek çeyiz yapmak zorunda mıdır? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İç güveysi gelen erkek çeyiz yakmalı mı, bu konuda kadının da çeyiz isteme hakkı yok mu? İç güveysi erkek çeyiz yapmak zorunda mıdır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence yapabilir evet 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İç güveysi geliyorsa bir zahmet çeyizi ile gelsin 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Onu bile yapmayanlar var Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Yok bir kendisi yeter 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Umarım :) Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl İç güveysi o. Yapamaz ki 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Neye yarar o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İç güveysi erkek olmamalı zaten 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bazıları olmayıtercih ediyor Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. sanmıyorum tam bilgim yok 1 0 Yorumla
TamPiç Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kim diyor onu ya :D 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Sen bu nicki nereden buldun Yorumla TamPiç 1 yıl Lakabim benim mahaledde teyzeler amcalar hep böyle der de :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence yapabilir evet
İç güveysi geliyorsa bir zahmet çeyizi ile gelsin
Onu bile yapmayanlar var
Yok bir kendisi yeter
Umarım :)
İç güveysi o. Yapamaz ki
Neye yarar o zaman
İç güveysi erkek olmamalı zaten
Bazıları olmayıtercih ediyor