Alışveriş & Hediyeler Yakın arkadaşınızın çeyiz almasına yardımcı olur muydunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yakın arkadaşınızın çeyiz eşyası almasına yardımcı olur muydunuz? Yakın arkadaşınızın çeyiz almasına yardımcı olur muydunuz? Cevapla Çeyiz Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. eğer elimden bir şey gelirse tabi ki de 1 0 Yorumla
Tartini_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Yakın arkadaşlarımın çeyiz alışverişinde yanlarında oldum. Beni çağırdılar hep tabi fikir vermek amaçlı olarak. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Anladım Yorumla
ezoolsaydım_30 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl çok yakınsa ederim yardım söylemesine gerek kalmaz anlarım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Söylenmez zaten Yorumla
sarhosuzaylı2030 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl Neyine yardımcı olabilirim ki yönlendirme olarak olurdum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olmam alıp alıp kullanmıyorlar bi arkadas evlendikten sonra bir kısmını hediye olarak dağıttı 1 0 Yorumla
ghost9 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 1 yıl İstemesine gerek yok. Ben yardımcı olurum. Hatta böyle bazen içimden gelerek alakasız kişilere de yapmıslığım var baya şaşırmışlardı , burada önemli olan iyi niyetin suistimal edilmemesi bence 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Olduğum oldu , durumu yoksa olurum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Kalbini bilirim, iyisindir... Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Durumum varsa alırım feda olsun 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl İyi kalpli olmam bir başka 🩵 Yorumla
ruyasss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Pek anlamam çeyiz alışverişinden 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Hissetsen yardıma ihtiyacı olduğunu bir sorarsın Yorumla ruyasss 1 yıl Sorarım tabi ki de ama dediğim gibi pek anlamam. Etrafımda anlayanlar çoğunlukta yardım alacak kişi ben olabilirim. Yorumla
Sananehıııhhh Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yardım isterse neden olmasın 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl İstemezler genelde
Alessia_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Maddi olarak hayır manevi olarak evet 😀 1 0 Yorumla
Kaangür Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tabiki olurım seve seve madden manen destek olurım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. olurdum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
eğer elimden bir şey gelirse tabi ki de
Yakın arkadaşlarımın çeyiz alışverişinde yanlarında oldum. Beni çağırdılar hep tabi fikir vermek amaçlı olarak.
Anladım
çok yakınsa ederim yardım söylemesine gerek kalmaz anlarım
Söylenmez zaten
Neyine yardımcı olabilirim ki yönlendirme olarak olurdum
Olmam alıp alıp kullanmıyorlar bi arkadas evlendikten sonra bir kısmını hediye olarak dağıttı
İstemesine gerek yok. Ben yardımcı olurum. Hatta böyle bazen içimden gelerek alakasız kişilere de yapmıslığım var baya şaşırmışlardı , burada önemli olan iyi niyetin suistimal edilmemesi bence
Olduğum oldu , durumu yoksa olurum
Kalbini bilirim, iyisindir...
Durumum varsa alırım feda olsun
İyi kalpli olmam bir başka 🩵
Pek anlamam çeyiz alışverişinden
Hissetsen yardıma ihtiyacı olduğunu bir sorarsın
Sorarım tabi ki de ama dediğim gibi pek anlamam. Etrafımda anlayanlar çoğunlukta yardım alacak kişi ben olabilirim.
Yardım isterse neden olmasın
İstemezler genelde
Maddi olarak hayır manevi olarak evet 😀
Tabiki olurım seve seve madden manen destek olurım
olurdum
Maddi olmam