Eskiden çeyizlerde hep dikiş makinesi olurmuş. Sonra birden kalktı bu durum. Ama yine de kendi eşyasını, elbisesini oluşturmak isteyen insanlar için gerekli diye düşünüyorum.

Eskiden çeyizlerde hep dikiş makinesi olurmuş. Sonra birden kalktı bu durum. Ama yine de kendi eşyasını, elbisesini oluşturmak isteyen insanlar için gerekli diye düşünüyorum.

Bence dikiş dikmeyi bilmek öğrenmek vs aşırı avantajlı bi durum istediğin her şeyi dikebilirsin öğrenmesi de zor değil, çeyizde olması gerekli mi hayır ama hobi olarak dikişle uğraşmak kendine bir şeyler dikmek falan çok iyi
Ben hobi olarak dikişle uğraşıyorum gerçekten hem birşeyler olulturmak insana iyi hissettiriyor hem de lazım olduğunda da "ah keşke makine olsaydı" demiyorum. Yeni nevresim alınınca eskilerden başka şeyler yapıyorum, aldığım pantolonların paça ve bel ölçüsünğ kendim yapıyorum, evliyken baya büyük bir kumaştan eşime kıyafet kendime kemer ve kravat diktim birinin düğününde giymek için. Eski kot pantolonları şort veya çanta yapıyorum, eski gömleklerden iç astarını yapıyorum. Gerçekten bence her evde olmalı. Bi projem var ama elimde onun yeterli malzemesi yok. Baskılı eski tişörtler toplamam lazım
Harika sen epey uzman olmuşsun bu işte
Hem 2015 yılından beri uğraşıyorum hem de 4 teyzemde emekli profesyonel terzi onlara da sıkıştığım yerde wp ile soruyodum ilk zamanlar
Ne kadar güzel bir uğraşı
Sağol. Herkese tavsiye ederim hem hobi hem de çok iyi bir meslek. Ben esas deri dikişi istiyorum da saya makineleri deli para hem onlar daha çok yer kaplıyor özel yeri olması lazım. Ama ben çizim ve 3D tasarım da yapıyorum bunlar için belki bilgisayarlı nakış makinesi olabilir. Yaptığım çanta vb şeylere kendi logomu markamı nakış olarak işlerim
Cevap
7Cevap
Bence olabilir tabi ki de
Sana da gömlek dikerdik kuzu :)
Düşünmen yeter ☺️🌸
Bence olmalı🥰🥰 bir boşluk bulup kursa gitmek istiyorum ama zamanım yok🥲
Mesleğin sağlıkla ilgili mi bu yoğunluk ondan mı
Önerebileceğin bir kurs var mı hobi olur bana da.
Filografiyi merak ettim. Seramik çok cazip geldi. Pastacılık çok maliyetli ama
Bence de gerekli çünkü bazı acil durumlarda işe yarar
Çok iş gören bir eşya aslınsa.
Kullanmayı bilmiyorsa eğer anlamsız
Benim var kullanıyorum gayet işlevsel oluyor
Kullanmayı bilen herkesin çeyizinde olmalı bilmeyenin çeyizinde boş masraf evinde boş yer kaplıyor
Evet, öğrenince de aşırı yararlı bir makine.
Yok be eskide kaldı o şimdi pek çok kişi onunla uğraşmaz zaten.
İlk harfini değil o makineden lazım ama kocam öyle olmalı 😂
Bence olsa güzel olur küçükte olsa
Evet faydalı
olmasa da olur yani kullanilmiyor pek fazla
Evet pek kullanılmıyor
Olur ya neden olmasin
Olmasada alırız istek üzerine
Ben dikiş dikmeyi bilmiyorum, istemezdim yani.
Olursa olur olmazsa olmaz..
Yok ask
Olmasa da olur
Gerekli değil
Hayır
Tabi ki olmazsa olmaz
Cok gereksiz
gerek yok bence
Yok ya jajaj
Gereksiz.
Gerek yok
Gereksiz