Alışveriş & Hediyeler Düğünde hiç gelin çiçeği yakaladınız mı? moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dün düğünde gelin çiçeğini yakalayamayınca payıma bu düştü 😅 Düğünde hiç gelin çiçeği yakaladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Hayır genelde kızlar havada yakalıyor gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır zaten gitmiyorum da 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yakalamıştım kuzenim evlenirken o da yakalamayacaktım da kucağıma atmıştı direkt o sıralar da ciddi ilişkim vardı o da salondaydı bir de 😂 1 1 Yorumla moonlight012 1 yıl Oo bu çok iyiymiş 😂
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bizim burada geçen yıl çiçek için çatışma çıktı. Düğünden taziyeye gittik direkt. 1 11 Yorumla moonlight012 1 yıl Oo bir çiçek için mi çatışma çıktı 🙄 Durum baya ciddiymiş çiçek altından mı yapılmıştı acaba😅 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Evlenmek pahalı, evde kalmama çabaları işte napsınlar. Kadınlar çatıştı bu arada... Yorumla moonlight012 1 yıl Kadınların çatışmasını anlarım çünkü kadın kadının düşmanı ama o çiçeği tutunca da evde kalmamanın bir garantisi yok kii o yüzden anlam veremedim bu olaya Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Bir musebbip gerekiyordu demek ki haha Yorumla moonlight012 1 yıl Evet demek ki öyleymiş 😅 neyse geçmiş olsun diyelim aman bi daha yaşanmasınn Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Rekabet iyidir ben karışmam hahhahah Yorumla moonlight012 1 yıl Çekirdeğini al izle sen jdbdh Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Dondurma tercih ederim ama çekirdekte olur hahah Yorumla moonlight012 1 yıl Elimizde çekirdek var idare edersin artık djbdb Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Hahahahah teşekkürler efenim 🙏 Yorumla moonlight012 1 yıl Haha ne demek efenim rica ederiimm 😌 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben hiç düğünlere gitmezdim. En yakın arkadaşım evlenince gittim mecbur, çiçeği de kaptım 😂 ama doğru düzgün flörtüm bile olmuyor hahahah 1 4 Yorumla moonlight012 1 yıl Hahah tersi mi oluyor hep ya 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlilik düşüncesine zaten uzağım. Yani batıl inanç işte bi etkisi olmuyor ama eğlenceli 😂 Yorumla moonlight012 1 yıl Evet doğru bu defa değişiklik yapıp ben de katılayım dedim bilerek arkalara geçtim 😂 en öndekiler tuttu😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de en öndeydim yakın arkadaşım olduğu için eğlencesine katıldım. Önde olmazsan tutamazsın tabi 😁 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Evet.. Alın şunu elimden diye tepki gösterdiğimi hatırlıyorum..😄 1 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hiç denemedim, muhtemelen ben bitse de gitsek diye bekliyorumdur o sırada 1 0 Yorumla
BaharAmaYagmursuz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kimse evlenmiyor düğün çiçeği gördüğüm yok sdfhjlksdfgl 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Gelişine tekme altmışlığım var , sayılır mı? 1 1 Yorumla moonlight012 1 yıl Haha onu nasıl başardın jdhdh Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Yakalayamadım. Tutuculugum iyi değildir 😅 1 3 Yorumla moonlight012 1 yıl Belki de yakalamaya çalışmadınn Yorumla Asilade 1 yıl Susss🤫 Yorumla moonlight012 1 yıl Aa çok ayıp jdhd Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl bu nasıl gelin çiceği sfdsf 1 3 Yorumla moonlight012 1 yıl Yaa 🥲 çok da güzel bence djjdh Yorumla Memoo00007 1 yıl Kocaman sdfdsfds Yorumla moonlight012 1 yıl Ömürlük işte jdndh Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayır çünkü düğünlerden nefret ederim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır genelde kızlar havada yakalıyor gadası
Hayır zaten gitmiyorum da
yakalamıştım kuzenim evlenirken o da yakalamayacaktım da kucağıma atmıştı direkt o sıralar da ciddi ilişkim vardı o da salondaydı bir de 😂
Oo bu çok iyiymiş 😂
Bizim burada geçen yıl çiçek için çatışma çıktı. Düğünden taziyeye gittik direkt.
Oo bir çiçek için mi çatışma çıktı 🙄 Durum baya ciddiymiş çiçek altından mı yapılmıştı acaba😅
Evlenmek pahalı, evde kalmama çabaları işte napsınlar. Kadınlar çatıştı bu arada...
Kadınların çatışmasını anlarım çünkü kadın kadının düşmanı ama o çiçeği tutunca da evde kalmamanın bir garantisi yok kii o yüzden anlam veremedim bu olaya
Bir musebbip gerekiyordu demek ki haha
Evet demek ki öyleymiş 😅 neyse geçmiş olsun diyelim aman bi daha yaşanmasınn
Rekabet iyidir ben karışmam hahhahah
Çekirdeğini al izle sen jdbdh
Dondurma tercih ederim ama çekirdekte olur hahah
Elimizde çekirdek var idare edersin artık djbdb
Hahahahah teşekkürler efenim 🙏
Haha ne demek efenim rica ederiimm 😌
Ben hiç düğünlere gitmezdim. En yakın arkadaşım evlenince gittim mecbur, çiçeği de kaptım 😂 ama doğru düzgün flörtüm bile olmuyor hahahah
Hahah tersi mi oluyor hep ya 😂
Evlilik düşüncesine zaten uzağım. Yani batıl inanç işte bi etkisi olmuyor ama eğlenceli 😂
Evet doğru bu defa değişiklik yapıp ben de katılayım dedim bilerek arkalara geçtim 😂 en öndekiler tuttu😅
Ben de en öndeydim yakın arkadaşım olduğu için eğlencesine katıldım. Önde olmazsan tutamazsın tabi 😁
Evet.. Alın şunu elimden diye tepki gösterdiğimi hatırlıyorum..😄
Hiç denemedim, muhtemelen ben bitse de gitsek diye bekliyorumdur o sırada
Kimse evlenmiyor düğün çiçeği gördüğüm yok sdfhjlksdfgl
Gelişine tekme altmışlığım var , sayılır mı?
Haha onu nasıl başardın jdhdh
Yakalayamadım. Tutuculugum iyi değildir 😅
Belki de yakalamaya çalışmadınn
Susss🤫
Aa çok ayıp jdhd
bu nasıl gelin çiceği sfdsf
Yaa 🥲 çok da güzel bence djjdh
Kocaman sdfdsfds
Ömürlük işte jdndh
Yakalamak için uğraşmadım xcxcxx
Hayır çünkü düğünlerden nefret ederim.
Hayır öyle bi çabam da olmadı henüz 😸