Alışveriş & Hediyeler Mutfağınızda retro ürünler kullanır mısınız? rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Retro beyaz eşyalar harika bir hava katmıyor mu evinize? Mutfağınızda retro ürünler kullanır mısınız? Cevapla Beyaz Eşya Soruları Beyaz Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben kullanmam 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl retro çeker beni o sebeple smeg markası beni her zaman çekmiştir 1 3 Yorumla rubytheghost 1 yıl Smeg. Buna bugün bakmalıyım. merakettimmişte 1 yıl smeg pahalı biraz ama en popüler ve kaliteli markalardan birisi tasarımı da söylememe gerek yok zaten rubytheghost 1 yıl Her şey fazlasıyla pahalı zaten. Fiyat algımı çoktan kaybettim ben, o yüzden dert değil.
Anlamdışı Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Yok ama beyaz retro ankastre set çok yakışırdı mutfağıma 1 0 Yorumla
Damlabeth Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Mutfakta beyaz görüntüyü seviyorum ferah ve temiz duruyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben kullanmam
retro çeker beni o sebeple smeg markası beni her zaman çekmiştir
Smeg. Buna bugün bakmalıyım.
smeg pahalı biraz ama en popüler ve kaliteli markalardan birisi tasarımı da söylememe gerek yok zaten
Her şey fazlasıyla pahalı zaten. Fiyat algımı çoktan kaybettim ben, o yüzden dert değil.
Yok ama beyaz retro ankastre set çok yakışırdı mutfağıma
Mutfakta beyaz görüntüyü seviyorum ferah ve temiz duruyor
Kullanmıyorum beyaz eşya beyaz olmalı😄