Gelin olmak çok mu zor?

Ben bir ay önce evlendim, eşimin ailesi çok tatlı ama çok geleneksel bir aile. Düğün gecesi otelde kaldık ertesi sabah benim ailem de eşimin ailesindeydi el öpmeye gittik sonra benim ailem memlekete döndü biz kaldık ve ben eşimin kardeşinin eşiyle (yani elti) evi temizledim. Yani çok bir şey yapmadım aslında da işte bı toz aldım, mutfak toparlama ve sürekli çay doldurdum. Ben ailemde böyle bir şey hiç görmedim annem bana iş yaptirmaz ya da erkek kardeşimin sevgilisi hep bize gelir gider ona da iş yaptırmaz o yüzden alışık değilim. Ve ben de asla geleneksel biri değilim zaten çekirdek aileyiz öyle çok akraba ortamında da bulunmadım çocukluğumdan beri. Bu elti kayın falan onalrin bile noldugunu evlenince ogrendim. Hani beni çok rahatsız etmedi bu durum bu arada tabi ki yapicam seve seve yaptım hatta annem de sürekli eşinin ailesinin evinde hizmet et gocunma diye öğüt verdi çünkü onlar da eşimin ailesini çok sevdi ama aslında rahatsız eden nokta ne bileyim düğünün hemen ertesi günü hizmet ettirmeleri garip geldi, sonrasını düşündüm yani ben yıllık iznimmde mesela yanlarına gittiğimde sürekli hizmet mi edeceğim çünkü eltim öyle, kadın düğün sürecinde beş dk oturmadı helak oldu çalışmaktan ben de sürekli biraz dinlen dedim bana her seferinde normal bu yapacağım tabi dedi. Bir rahatsız eden nokta ise bunlar çay içiyordu hepsi eltim ve ben dışında. Eltim yanlarına gitti sonra ben gittim kaynanam eltime "cay iç x ( ben) sana çay getirsin" dedi ama ben de çay icmiyordum sonuçta bana teklifte bulunmadi bir de ben gece ateslendim hastaneye gittik dönüşte geçmiş olsun demedi. Bilmiyorum fazla mi alınganlık yapıyorum kafamda mi kuruyorum bu anlattıklarım dışında su an sorun yok aramızda telefon konuşmalarımız çok tatlı ( farklı şehirlerde yaşıyoruz) ama bunlar aklıma gelince bi daraliyorum.

Gelin olmak çok mu zor?