Çeyiz için küçük ev aletlerini set olarak almak mantıklı geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Küçük ev aletleri set halinde alınmalı.
Küçük ev aletleri tek tek alınmalı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çeyiz için küçük ev aletlerini set olarak almak mantıklı geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hangisi daha ekonomikse onu tercih ederdim ben. Çeyiz paketi satın almaktansa tek tek almak daha iyi oluyor. Paket içerisinde kullanmadığım ürünler vs oluyor.

Ben de indirime girdikçe satın alıyorum. Marka olarak da Arçelik tercih ediyorum. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı.
Cevap
2Cevap
Set olarak ucuza geliyor ve tek seferde halloluyor. Öbürü daha tuzluya gelebilir.
Küçük ev aletlerinde üretene göre değişir, bana ayrı ayrı almak hangi marka hangisinde iyiyse daha mantıklı geliyor
Küçük ev aletleri tek tek alınmalı her marka marka değişir
Bence ayrı ayrı alınmalı. Bütçene göre kararını verecek olan sensin sonuçta
Set halinde almakta fayda var değişik markaları kullanmaktansa kaliteli bir markanın set halini almak daha avantajlı
Set halinde olan çok kaliteli güzel ürünler de var ama bence tek tek almak daha mantıklı çünkü her markanın her ürünü kaliteli ve estetik durmaz yani...
Merhaba, bence tek tek almak daha mantıklı. Araştırıp memnuniyet oranlarına göre, özelliklerine göre, bütçenize göre düşünüp hareket edebilirsiniz ♡
Ayrı almayi öneriyorlar genelde
Daha avantajlı ve uygun oluyor
Herşeyi alın her şey lazım
Tek tek daha mantıklı ucuz oluyo
Tek tek al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?