Kardeşim evleniyor, beyaz eşyalarını Profilo'dan alacağız. Biz buzdolabını yıllarca kullanıyoruz, dayanıklı. Siz ne diyorsunuz?

Kardeşim evleniyor, beyaz eşyalarını Profilo'dan alacağız. Biz buzdolabını yıllarca kullanıyoruz, dayanıklı. Siz ne diyorsunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Önermem pişman oldum hem servis parası çok pahalı arcelik iki katı ev aletleri çabuk bozuluyor süpürge aldım 2 yıl dayandı her yeri koptu hem de gereksiz pahalı arcelik en iyisi
Bulaşık makinesi aldım filtre bile yok geçen çekirdek kaçmış su bastı evi. Saçma sapan işler
Elektronik eşya Çarkıfelek gibi ya iyi ya kötü çıkar hepsinin özelliği aynı markası farklı
🤭
Ben sıemens kullanıyorum ama profıloyada cok ıyı dıyorlar. Riske atmamak ıcın sıemens aldım
Bizde bu sene profilodan aldık. Çok memnunuz. Ama mesela kapak kapandığında açmak için zorlamayın.
biz de yıllardır çok memnunuz, çamaşır makinesi ve buzdolabı tıkır tıkır. Hiçbir sorun olmadı, öneririm.
bosch la aynı banttan çıkıyor. siemens, bosch, profilo aynı fabrikanın
ama prifilo marka artık üretilmiyo diye biliyorum
B/S/H/ Hausgerate'nin Türkiye'deki iştiraki B/S/H/ Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A. Ş. , 1992 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. Ana markaları Bosch ve Siemens, özel markası Gaggenau ve yerel markası Profilo ile Türkiye'nin yabancı yatırımlı beyaz eşya şirketidir.
Bence Beko daha iyi gibi geliyor bana bende ortalama 10 sene boyunca Beko kullandım
Profilo sağlam marka ama tavsiyem LG.
Beyaz eşya tamamen şans işi
Hiç kullanmadım Profilo. Siemens seviyorum.
Profilo çok iyidir öneririm ben
Camasır makinesi hiç iyi değil
Ben siemens, ten asla vazgeçmem
profilo saglam marka tavsiye ederim
Sakincali buluyorum
Gayet iyi.
Gözün kapalı al
Alakam yok.
Copp
güzel