Alışveriş & Hediyeler Düğünüm Aralık'ta olacak, sizce sıkıntı olur mu yağmur, kar vs? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bundan korkuyorum Güncellemeler1 yıl Dert ettiğim yanı gelinlikle dışarda dolaşmaya bilirim Düğünüm Aralık'ta olacak, sizce sıkıntı olur mu yağmur, kar vs? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. orun olabilir bilemeyiz 0 0 Yorumla
Ayhan_1990 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kapalı mekansa neden dert ediyorsun ki? Hem daha güzel gözükür yağmur, kar yağması falan. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Gelinligim mahvolur Yorumla Ayhan_1990 1 yıl Üzülme öyle bir şey olursa gelinliğini felan arkandan taşımana yardım eden olur. Pozitif düşün kötü şeyler getirme aklına. Hayırlı olsun bu arada☺️ Yorumla Soran 1 yıl Yaa çok teşekkür ederim motive ettiniz beni şu an Yorumla Ayhan_1990 1 yıl Ne demek, kötü şeyler getirmeyin aklınıza eminim harika geçicektir. Allah bir yastıkta kocatsın, iyi günler😀 Yorumla Soran 1 yıl Amin inşaallah teşekürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç bir şey olmaz, niyetini temiz tut. Biz martta yaptık. Biraz soğuk vardı onun dışında gayet güzeldi. Kimse gelmez dediler, yaz düğününden kalabalık oldu 0 0 Yorumla
Birkan6161 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Açık alan kır düğünü yapmıyorsan problem yok kasırga olsa ne yazar 0 0 Yorumla
nereyepayidarnereye Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl En iyisi ya, tut güzel bir mekan yap. Zaten düğün yaptığına bak göre zenginsin. Akşama kadar takılın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
orun olabilir bilemeyiz
Kapalı mekansa neden dert ediyorsun ki? Hem daha güzel gözükür yağmur, kar yağması falan.
Gelinligim mahvolur
Üzülme öyle bir şey olursa gelinliğini felan arkandan taşımana yardım eden olur. Pozitif düşün kötü şeyler getirme aklına. Hayırlı olsun bu arada☺️
Yaa çok teşekkür ederim motive ettiniz beni şu an
Ne demek, kötü şeyler getirmeyin aklınıza eminim harika geçicektir. Allah bir yastıkta kocatsın, iyi günler😀
Amin inşaallah teşekürler
Hiç bir şey olmaz, niyetini temiz tut. Biz martta yaptık. Biraz soğuk vardı onun dışında gayet güzeldi. Kimse gelmez dediler, yaz düğününden kalabalık oldu
Açık alan kır düğünü yapmıyorsan problem yok kasırga olsa ne yazar
En iyisi ya, tut güzel bir mekan yap. Zaten düğün yaptığına bak göre zenginsin. Akşama kadar takılın
Allah burada değilse kimse bilemez
İnşallah olmaz
Olur
Olue evet