Abimi de everdiğimize göre artık derin bir nefes alabiliriz ailecek ne yazık ki kınada fotoğraf çekilmeyi unuttum olaylar silselesi telefonum kayboldu bir abinin teki açtı abiye kadar nasıl gitti muamma en son kuzenime video çekmesi için verdim… neyse koskoca iki günden kalan fotolar bunlar💃 görümcesel olarak cindylendim

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Düğün sevmem
Sabriş ben de diyom siteye neden girilmiyor. Güzelliğin karşısında site çökmüş kızım. 🥹
Yoğ artık Meloşum
Çok tatlış aşko 🤓 bende kınada telefonumu kaybetmiştim polis bulup açmıştı😂 üstelik üstünden araba geçmişti jsjs
Kına be düğünler olaysız olmazsa olmaz kız daha neler neler oldu dur bir soru açarım dertleşiriz ajxnsjzn teşekkür ederim💝
Bide beyaz mı giydinnn taşlamadılar mı🫠😂
Aşkım düğün değil nikah oldu bu kınadan kalma after da giydim ne yazık ki abiyem ile çekilemedim sjxndn onu değil de sormayı unuttum telefonun üstünden araba nasıl geçti sjxns
Çekime gitmiştik elbise tüylü inince benimle sürüklenmiş😂🤓üstünden arabalar geçmiş arayınca çalıyordu ahss
Düğün sevmiyorum, çok yakın değilse de gitmem.
Vay sabriye Hanım görümce oldun he, sende sinsi görümcelik tipi yok ama sen gelinle bir olup abinin dedikodusunu yaparsın gibime geliyor
Fena dedikodusal şeyleri hep anlatırım Teoman bey görevimiz
Başlamadım düğün sevmiyorum ayakkabı ben aşkoyum diye bağırıyor ya ne tatlı jsnsjsjsjs
Aşkolara aşko ayakkabılar yakışır dkxnnd teşekkür ederim çiçeğim🥰
Kesinlikle öyle aşko rica ederim kdksk😍
Tam sindirella olmuşsun.. Gelinin kafası karışmıştır bu defa shvöxö
Yok gelin ille de abini alacağım diye tutturdu. Dedim yapma etme ama neyyyse
Neyseki arada bir buluşursunuz gelin görümce ayağına 😄😄
Ee herhalde lak lak konuşmak görümceliğin şanındandır sjxnns
Yoldan çıkarken düze çıktı muhabbet ahahah
"Abim sende ne buldu anlamıyorum "😄
Aaa yok böyle şeyler demem ben daha içten karıştırırım ortalığı sjxndnd
Aaa şeytana bak sen, örnek ver 😄
Taktiksel olarak yapmadım hep gaf şeklinde çıktı mesela öğretim üyesi abim sempozyumu var ama bölümde kadın bir hocayla gitmesi gerekiyor yenge hanıma söylememiş henüz onu geçen ben söyledim işte…. Skxjsjzjsz
Tam görümce işi olmuş seninki Wjsjaks
Bir de taktik yapsan neler olur kim bilir 😂😂
Bahshahshsu doğru vallahi ne yazık ki gerçekten istemeden oldu ama bu tarz şeylerim işte hep oluyor herkesin bir kusuru vardır diyip sallıyorum djxndjx
Böyle kusur mu olur, 7 yaştan kalma çocuktan al haberi sendromu mu yaşadın naptın 😂😅😅
Ay ben hiç büyümedim ki😅🥲
Hanımefendi beybi fresh görümce, ben hiç büyümedim diyorsun ama çalıştığın firma/ kurum çocuk çalıştırdığı için zor durumda kalacak hiç düşünmüyor musun 😄😅😅
Firma sahibi abim istediğiniz cezayı kesebilirsiniz skzjsjsj
Hem öğretim görevlisi hem müteahhit hem koca hem yapı denetim şirketi sahibi hem abi, Allâh bilir oğuldur da.
Karşiim gel soluklan , yorulmuşundur bu bacıyla 😂😂😅
Bende iki abi var biri inşaat ustası diğeri üniversitede eşek başı siz yanlış anladınız bütğn sıfatları bir abiye topladınız olmadı böyle djxndjd
Eşek başı derken ahajaj
Öğrenciler eşşek oluyor bu durumda, o da başlarında 😂😂😄
Şanslı kızsın..
Ne yazık ki öyle geçen sınav sorularının içeriği hakkında bilgi vermesine rağmen boş kağıt vermiş biri eşek başı o nedenle skxjdj Şanslıyım cidden abi konusunda
Abinde suç, çocukları kolaya kaçırıyor. Halbuki kopyaya yönlendirse herkes zehir gibi olur shsh
Bu arada senin bu denli zeki, tatlı ve seksi olduğunu tahmin etmzdim. Yine de ön yargı iyidir 😂😅😂
Beni ne sanıyordunuz bu daha mühim sjxnsjd
Büyücü ahahah
Kötü bir izlenim bırakmama üzüldüm valla boş beleş takıldığımdan herhalde jxnddj
Cadı diyecektim daha sjsjs
Sen siteyi tam ayarında kullanıyorsun
Ben siteyi kafa dağıtmak için kullanıyorum🤘🏻gereksiz iyi sarıyor ama lanet yer suxjsjz
Ben çıkamıyorım acodsks sen gibi biriyle karşılaşmak ümit yeşerttiği için tüh diyorum nadiren 😄
Teveccühünüz 🕺💃
Hanfendi düğün bitti 😄
Evet ama altını grama düşürdüm. Ara zam gelmezse kapalı zarfa döneceğim.
Yakıştıramadım bir 55lik takarsın diye düşünüyordum herkese sjxjd
55'lik ne ki?
Yarım zaae
Takmam 😂 Senin düğüne de az kaldı sana da takmam 😂 Ama kuruyemişinden alacam ha
Al buyur da sen kuruyemiş yerken kız analizi yaparsın gibime geliyor zjxndjxnd
Sultanımla gelir nikah masasının böğrüne otururum 😂
Vay anam vayyyyy buyur gell
Zaten bizim mahalledesin, gelin arabasının önünü kesmeye gelirim en kötü 😂
Boş zarf dağıtacak gibi hali var Selim’in baştan diyim de dkxnns
Pinti Selim
Deme Seloma öyle Sado skxnskx
Aşırı yakın dostum değilse düğününde beni kimse göremez..
😀😀 Laaa çok güzel olmuşsun yaa darısı başına hadi
Amin amca şöyle içten bir dua etseydin benim için ajdjs
🤣 Ettik ya be sende dua beğenmiyorsun
Yok hiç sevmem zaten bir iki kuzenim kaldı evlenecek onun haricinde kimseye gitmem artık zaten onlarda evde kaldılar rahatım.🤣🤣
Bir evlensinler de gör 😂😂
İlk defa böyle beddua gördüm valla tebrikler 🤣
Beddua diyince de ben ajjxjs
En sevmediğim aktivite kendi düğünüme zorunluluktan gittim jfşjdşs
Altınları da gelin hanıma verelim ve mümkünse araba almayalım o halde sjxnsjd
Sabrisu bişi sorucam sen bilkenttemiydin
Bilkentte babamın tükkkanı vardı değilim ama neden?
Kıhlıhkıhn altın takmalık figür lazımdı gittim
Anlamadım kral ya bilkenttekiler altın sevmez ki sjxnsjcnskcm
Ya biri vardı da sitede o sandım çok uzun zaman önce yanlış anlaşılma olmasın diye gizlendim 😁
Ben buraya geleli bir yıl olacak önceki hesabım yok yanlış anlamadım
Tamamdır efenimm 😄
Jımmy choo tercih ettiğine göre hem zevkli hem güzel kızsın yorumlardan anladığım kadarıyla sevgilin varmış. Çok kez sorularına denk geldim yazamadım hoş birisin. Mutluluklar seninle olsun
Her şeyi geç sen jimmy coo nereden biliyoo
Ben bilirim😂😂😂
dugunlere hicbirzaman gitmedim sacma sapan seylerle alakam yok
Go girl
keko girl*
Aşk olsun
Düğün sevmiyor ben
@вуηαяcσѕ az önce sorumu bependin süperimsi seçildim say so elinin maşallahı var sjzjsnzj
Artık telif atıyorum hanımefendi teşekkür bynarcos diyeceksiniz 😃😃
Ay pardon teşekkürler😂😂😂
maalesef başladık Mayıs son hafta itibariyle
Hayırlı olsuuunnn
ben bu kadar güzel topuklu görmedim kdkdkdkdkd
Lütfen kıskanmayınızzz
ahahahah. çok iyi tercih yapmışsın tebrik ederim. elbisen de bi o kadar yakışmış :)
Teşekkür ederimmm
rica ederimmm. orada olup sana aşık olmak vardı dkdkdkdkkd
Abartma kekini kabartma
ahahahahh bu güzelliği abartmayalım da neyi abartalım dkdkdkdk
görümcekligin hayırlı olsun sabriiimo sjsjsj
Teşekkür ederim şakirim daha bir görümcelik yapmadık akxksmkdd
jsjsj yapmazsin sen zaten onu bilirim meeasallah güzel olmuşsun kız ayakkabıları ayrı beğendim sjdj
Doğru söyle şakirim yine benim üst baş seçiminden kavgasal olaylar yaşandı ama toparladık ben gönül alırım sen bilirsin sjxnsjdjs
elbiseyi az buçuk spor bulmuş olabilirim sjsjsj ama ayakkabıyı beğendiğim konusunda ciddiyim trovori neyine takılmış yine😅
Pembeli bir elbise vardı hatırlıyor musun şakirim after da onu gitmek istedim nasip olmadı biraz cıngarlık çıkardı bu vardı evde bunu giydim huzurumuz için asıl giydiğim abiye ile fotoğraf çekilecek fırsatım olmadı artık gelecek fotoğraf ve videodan görücem bende ksjxjd
heee fiyonklu dekoltesi olan bildim onu mu kiskanmis gözümden düştü trovori 😏 bu after halinde olmuş olmuş bende kinaya bunla gittin sandimdi kız sorry shshs
Yokkk kızzz şıkır şıkır abiyemi giydim de gittim skxnsjxjsmd he onu kıskanmış ayrıca kadınlara özeldi ama anlatamadık sağlık olsun sjxnsn
anasinin babasının yanında çulluklugu tutmus herhal kız trovorinin sjsjsjs senin içine sindiyse gerisine gerek yok boş ver gayette güzel olmuşsun böylede
Halbuki annesi çok tatlı gözüküyor tarzında bir yorum yapmıştı benim içime sindi dışıma barbie şakirim sjxjdj çnemli olan mutlu olup eğlenmekti bugün öğleden sonra nikah, nikah sonrası yakınlara yemek verdik bitti düğün vs olmayınca kendi halimizde güzel hoş oldu dün de kurtları döktük oh mis jskx
kaynana senden yana bu iyi sjsj hshshsh sindy barbie uyumu da tam sen oldu bak ken olamayan trovori kendine yansın sjsj kizz sen varken macera eksiksiz olurdu telefonla bunuda tamamlamissin herşeyden öte eglenmisiniz önemli olanda buydu bundan sonrasını halit abin düşünsün boş ver sjsjs Allah mutlu mesut etsin
Hiç sevmiyorum mecburiyetten gidiyorum😊
Ne kadan zayıfsn az kilo al
Kilo alamam sağolun sjxns
Al bence
Darısı başına o zaman
benim şantiyeye de gelsene :D
Şişlerim seni şantiyede
mastarla metreyi al gel :D
Kaç tane düğüne gittim hala da gideceklerim var
Evet başladık
Hiç sevmem
Mecburen gidiyorum