Alışveriş & Hediyeler Çeyiz düzmeye başladınız mı, ne durumdasınız? Eylülce07 Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kardeşim çeyiz alışverişi yapıyor. Nerede, ne satılır hep ona soruyoruz. Siz de durum ne? Çeyiz düzmeye başladınız mı, ne durumdasınız? Cevapla Alışveriş Soruları Çeyiz Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. BAşlamadım 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Ben çeyiz düzmedim Ben alacak adam şey pardon beni alacak kadın her şeyimi karşılayacak abi yok öyle bir şey 0 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır şu an çeyiz dizmek gibi bir niyetim yok vakti gelirse belki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bi milyonculardan alinir ahahah ayni seyler internette 6 7 katı fiyatla satılıyor, üstune bide kırık geliyo kargodan ugraş dur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bugün pazarcının biri 150 liralık kapaklı borcamları yanlışlıkla 75 liraya satmış. Aklıma o geldi. 😁 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Bu sene başladım 60 yaşında evleneceğim 0 0 Yorumla
yengeçburcu94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Sadece bedenim ve ruhum var yeterli mi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. başlamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
BAşlamadım
Ben çeyiz düzmedim Ben alacak adam şey pardon beni alacak kadın her şeyimi karşılayacak abi yok öyle bir şey
Hayır şu an çeyiz dizmek gibi bir niyetim yok vakti gelirse belki
Bi milyonculardan alinir ahahah ayni seyler internette 6 7 katı fiyatla satılıyor, üstune bide kırık geliyo kargodan ugraş dur
Bugün pazarcının biri 150 liralık kapaklı borcamları yanlışlıkla 75 liraya satmış. Aklıma o geldi. 😁
😀ben demirbaşları aldım
Bu sene başladım 60 yaşında evleneceğim
Sadece bedenim ve ruhum var yeterli mi
Aynen basladim gecen sene
Çoktan düzdüm oturmaya bile başladim
Hayir düzmedim
Başlamadımmm
başlamadım
Çeyizim hiç yok 🙂
Kardeşim hazır
Annem düzer