Alışveriş & Hediyeler Sizce erkek çeyizinde dantel olmalı mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Neden erkek ailesi de dantel yapıyor bir TV programında gördüm. Bizde yapılır dedi... Sizce erkek çeyizinde dantel olmalı mı? Cevapla Erkek Soruları Çeyiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen diyorsan olur 😂 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yeni gelin programı var barışım kayınvalidesi yapmış :)
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Genelde oluyor bizim kültürümüzde adet haline gelmiş artık erkekte olsa Dantel , havlu, patik tülbent vss konuluyor 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kuzum hangi il Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Kastamonu Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bizim İzmir bizim de aynı Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Doğrudur canım dedim ya eskilerden böyle örf ve adet haline gelmiş bu kültürde bugünlere kadar gelmiş devam ediyor Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Erkeğin kendisi örsün bence. 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sen yapabilir misin Yorumla guapomorena +1 yıl Öğretilirse yaparım. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yaparsın tabii Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçma olur bence 1 7 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yapan varmış Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Dantelsiz asla evlenmem kuziş😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl @Nâ-mūtenahį 🤣🤣🤣 Yorumla MrKuzey +1 yıl 🙄🙄🙄 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Annene söyle sandığa atsın bir iki tane Yorumla MrKuzey +1 yıl Sen bir iki tane benim yerime at 😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ben çeyiz yapmam ki çok saçma😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Olur heralde 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden olmasın :) Yorumla Hadiiyani +1 yıl 😊 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. isteyen yapar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen diyorsan olur 😂
Yeni gelin programı var barışım kayınvalidesi yapmış :)
Genelde oluyor bizim kültürümüzde adet haline gelmiş artık erkekte olsa Dantel , havlu, patik tülbent vss konuluyor
Kuzum hangi il
Kastamonu
Bizim İzmir bizim de aynı
Doğrudur canım dedim ya eskilerden böyle örf ve adet haline gelmiş bu kültürde bugünlere kadar gelmiş devam ediyor
Erkeğin kendisi örsün bence.
Sen yapabilir misin
Öğretilirse yaparım.
Yaparsın tabii
Saçma olur bence
Yapan varmış
Dantelsiz asla evlenmem kuziş😂
@Nâ-mūtenahį 🤣🤣🤣
🙄🙄🙄
Annene söyle sandığa atsın bir iki tane
Sen bir iki tane benim yerime at 😂
Ben çeyiz yapmam ki çok saçma😂