Kardeşim çeyiz alışverişi yapıyor, sizce beyaz eşyaları önce mi yoksa sonra mı almalı? Öncelik sırası nasıl olmalı, fikir verir misiniz?

Kardeşim çeyiz alışverişi yapıyor, sizce beyaz eşyaları önce mi yoksa sonra mı almalı? Öncelik sırası nasıl olmalı, fikir verir misiniz?

bence bütçene göre ilk önce alınmalı malum hergün gelen zamlardan dolayı.. ayrıca son modeller için sonraya bırakmak isteyenler oluyor ama bence yanlış en son çıkan dediğiniz evlilik 1 sene sonra falan zaten oluyor ben 9 senedir kullanıyorum hepsi de gayet işimi görüyor sona bırakıp aynı ürünü 1.5 kata alan arkadaşım oldu.
İlk alınmalı eşyada ev dolu gôzükmesi bakımından temel parçalar. Ama son trendlere takıntılı birisi gerekirse ev boş kalsın bir süre ama en son almalı
Cevap
6Cevap
ilk alınsın
Bence ayırt ettirilir daha sonra alınmalı çünkü garantisi erken bitiyor sıkıntı
Tabii ki önce alınmalı ( bknz: Buzdolabı alıp önceden eve koymak alışveriş boyunca sakin kalmak için lazım içine buz gibi alkolü doldur ) kesinlikle buz dolabı önce alınmalı 😁
bu gerekliliği göre değişir mesele çamaşır makinesi bulaşık makinesinden daha gerekli ya da buzdolabı öncelik belirleyip önemli şeyleri almak daha mantıklı
Bence ne kadar erken alınırsa o kadar iyi çünkü gelen zamlar malum hem çeyiz için aldığınızı söylerseniz garanti başlatılmıyor o şekilde yardımcı oluyorlar zaten
En son alıcan parayı döviz tap evlenirken bi de gepsi için iyi indirim kaparsın
bence çok düğüne yakın yapılmalıdır ki en son teknolojik makineler alınabilsin
Bosch kullanıyorum
önce beyaz eşya
İlk önce alınmalı.
Bence ilk zamanlarda alınmalıdır
En son tabiki
önce alıp taksit yani türkşye şartları
Bence ilk fiyatlar artıyor sürekli
En son
Hiç alınmamalı 🙄
Al kalsın