Annem çeyiz için yüz bin kredi çekmemi istiyor, ben de hayır dedim küstü. Ne yapacağım?

Yakın zamanda evleneceğim biz sözlümle evimizi tuttuk. Beyaz eşyayı bir sene önceden takside girmiştik. Ben zaten böyle tabak, çanak tencere filan almıştım (a101 den) 😄 Süpürgem işte herşeyim hazır iyi markalarda ama ucuz diye aktüel kovaladım aldım neyse annem bunlara zaten kızıyordu sözlüm da altın parası biriktirmiş ailesi düğün salonunu tutacak ben nişan istemiyorum zaten bu yüzden bir kavğa ettik sonrasında bana yüz bin kredi çek üstünü tamamlayalım çeyiz de kaliteli markalar alalım dedi hayır dedim. Hayır zaten çoğu şeyim tamamlandı ufak tefek şeyler var onlarıda yavaş yavaş alıyorum daha evin yatak odası yok salonu yok bana diyorki nişan yapmazsak rezil oluruz şu kadar altın takmazlarsa ucuza gidersin yok şu markadan çeyizin olmazsa ezilirsin anneme kalırsa 3 milyon borçlanıcaz ve biz ödiycez babam zaten ben yatak odası alırım dedi onun haricinde takı takılacak neyse çok ayrıntı girmek istemiyorum ama şimdiden yıldım benle bir haftadir küs babam da denedi barıştırmayı barışmıyo kredi çekip gelsin diyo.
Annem çeyiz için yüz bin kredi çekmemi istiyor, ben de hayır dedim küstü. Ne yapacağım?